reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Ja ostatnio usłyszałam komplement od koleżanki... nawiasem mówiąc ona by chciała dziecko, ale jej mąż nie i jest nieco zazdrosna... że wcale nie wyglądam tak źle, ale brzuch mam ogromny... ja oceniam jako przeciętndj wielkości na tym etapie... i podejrzewam, że chciała się spotkać, żeby zobaczyć jak bardzo ciąża mi nie służy...

reklama
Ale tu dzis ruch był, jak na pchlim targu [emoji6]
Ledwo nadrobilam
U mnie odwiedzin tez nie ma w salach, myśle ze to lepiej dla mnie bo to nie jest raczej odpowiedni czas żeby mnie "obcy" oglądali no i chyba nie mam ochoty na odwiedziny teściów w sxpitalu [emoji57]
Wczoraj trafiła mi sie przespana cała noc i to chyba była ta jedna z niewielu bo dzis znów sie mecze, ale staram sie nie marudzić
W głębi siebie tez sie cholernie boje porodu, pobytu w szpitalu, połogu i jak poradzę sobie z maleństwem, zostanę kompletnie sama po powrocie do domu bo Mąż do pracy wychodzi juz ok 2 w nocy i dopiero koło 14 jest spowrotem
Ale cały czas mowię sobie ze muszę zacisnąć zeby i dać radę bo innego wyjścia nie ma

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Najgorsze jest to ze nie mam żadnego doświadczenia i ze wszystkim zostanę sama, mam nadzieje ze nie spotkają mnie jakieś większe problemy z maleństwem bo tego najbardziej sie obawiam [emoji20]
Mam jedna zaufana koleżankę na której pomoc mogę liczyć ale przecież nie mogę tez tego naginać, ona tez ma swoją rodzins

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Cześć dziewczyny

Jest 6 a ja nie spie. Nie umiem w tym nowym pokoju. Jest tu okno dachowe i już słońce świeci, ptaszki ćwierkają.... Familia śpi to leże grzecznie.

LuckuJuli dasz radę. Zobaczysz co się w nas budzi jak rodzimy dziecko. Z Martynką też większość czasu byłam sama a jak mąż wracał to zaczynały się kolki więc i tak na cycu wisiała. Ale jak już się dotarlysmy to było super. Szybko nauczysz się swojego dziecka. I masz forum jak coś

Needi ja też już od godziny nie śpię

zaraz jadę po owoce na komunię o 10 pierwsza spowiedź Majki jutro o tej godzinie już będziemy u fryzjera siedzieć

Iwonamaja to u Ciebie pracowity weekend. Rozumiem że w domu robisz. Powodzenia dla córci a dla ciebie dużo sił

Heeej!

Ja też nie śpię od 6 i nawet śniadanie zjadłam. Dopijam kawę i jadę do mamy :) mój w pracy dziś.
Jak będę u mamy to podjedziemy do lumpka i pojadę materace pooglądać dziś :)

Już miałam wcześniej się odwołać do poruszonego tematu opisywania porodu itp. na forum.
Uważam, że to jest pomocne :) sama wchodzę na inne fora i czytam jak dziewczyny rodziły w lutym albo w marcu i opisują co i jak, jakie przeżycia. Wiadomo są różne, ale mi to osobiście pomaga, bo wiem że one to przeszły i jak ja będę miała tak ciężko to też przeżyje :) Mi nie przeszkadza opisywanie-mogę już po opisać moje wypociny :D

Agnesdem- wracaj! nie świruj :) co do ubranek to ja nie pytam, ponieważ od stycznia biegałam po lumpkach i mam sporo + dokupiłam nowe i jest co jest :) też jestem rozkojarzona i jak piszę post i chcę ująć naszą Needi to zawsze zapisuję ją przez dwa "i" :D wtedy poprawiam.

Needi- tak, ja mam brudne bluzki, ale na cycu i pełno okruszków pod bluzką (wpada mi przez dekolt). Masakra.

Alinka- przekręci się jeszcze :) zobaczysz :) moja jest główką w dół, ale boję się o zmiane pozycji jeszcze

Dzień dobry w tą słoneczną sobotę :) ja dziś odpoczywam, tylko obiadek robię, bo mąż wczoraj ładnie posprzątał te cięższe rzeczy, a wieczorem wybieramy się na kabarety do spodka :) nigdy na takim występie na żywo nie byliśmy i stwierdziliśmy, że to ostatni czas by się wybrać, póki są siły, a mały w brzuchu;)

reklama
Biapal tulkam Cie bardzo bardzo mooocno i doskonale rozumiem... ja tez pierwsza ciaza idealna, ksiazkowa a teraz to szkoda gadac..

Alinka bys musiala zobaczyc od czego sa pielegniarki w greckich szpitalach to bys polskie doceniła ;) tutaj pielęgniarka jest tylko od podania leku i wykapaniu niemowlaka, reszte to musisz mieć kogos od siebie kto pomoze Ci ze wszystkim :)

Iwona35 heh mnie tez o blizniaki podejrzewaja, a teksty "oo nasz grubasek" albo "arbuza polknelas" staram się zwalczac glupota. A co do dzikiego seksu to mam taki sam plan[emoji14]po 35tc dam w koncu czadu[emoji14]

LuckyJuly2016 pewnie zr dasz rade, to przychodzi automatycznie :) ja sama uwielbiałam byc z synkiem :) widzialam tego same plusy :) a pierwsze kapanie wygladalo tak ze wylaczylam zawitkowskiego na yt, obejrzelismy z mezem i wykapalismy malego :) tez mieliśmy zerowe doswiadczenie :)

Witajcie sobotnio :) jeszcze gdzies miesiąc i bedziemy sie rozpakowywac :D alez bedzie sie dzialo.. a tymczasem milej, spokojnej soboty Wam zycze.
Zastanawiam sie czy isc na bazarek, czy dam rade bo kawalek mam.. musze wyjsc na werande i ocenic jaka pogoda bo jak za cieplo to na bank nie pojde.

Napisane na GT-I8260 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry