reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

reklama
Lila, jak cc w nocy czy w weekend to wołają anwstezjologa z innego oddziału... a jeśli są zajęci to wolę nie wiedzieć... porażka jak dla mnie...:p
Oglądałam te białe pampersy i są po 50zl i w rossmanie i w auchanie :)

Od kilku dni ciąża zaczyna mi ciazyc. ... [emoji26] Ledwo chodzę, bolą mnie pachwiny, dysze jak parowóz. ... No i to permanentne zmęczenie. ..... W domu mam co robić i wiecznie nie mogę zrobic wszystkiego co sobie zaplanowalam. I stad strach jak sobie poradzę jak juz maluch się urodzi..... oby szybko wróciły mi siły o normalny oddech. Za ok tydzień wskoczy mi 8 miesiąc. ... jeszcze sporo do końca a ja już tak go wyczekuje!!

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

Lizzy ja na allegro zamowilam granatowe koszule do karmienia, fakt jeszcze do mnie nie doszly (bo paczke na dniach będzie siostra wysylac) ale mowila siostra ze sa ok :)

Agnesdem mi osobscie kompletnie nie przeszkadza ze Ty czy ktos inny pyta po kilka razy o to samo, baaa nawet wydaje mi sie ze to jest calkiem normlane jezeli spodziewa się ktos pierwszego dziecka, takze spokojnie nie nerwuj sie ;)

Iwona35 powtorze sie pewnie nie po raz pierwszy... uwielbiam Twoje wpisy :D

Kamejka i wlasnie tym bardziej my matki powinnysmy angazowax naszych mezow w pomoc i opieke nad maleństwem jak to my z nimi przebywamy wiekszosc dnia... same plusy sa bo i mama odpoczywa i tata lapie kontak z malenstwem :)
U mnie to nawet bywalo tak ze jak mlody dwal czadu po nocach to maz chciaz ze rano wstawal do pracy to On "walczyl" z synkiem :)

Lila bolalo caly czas ale jakby ciut mniej.. czulam jakby mi sie kosci lamaly.. porownam teraz i bede miala pewnosci czy tam mi schrzanili czy po prostu tak dziala znieczulenie przy naturalnym.

Napisane na GT-I8260 w aplikacji Forum BabyBoom

Nie czytajcie o tych strasznych rzeczach.

Ja z Martynką byłam dwa tygodnie po porodzie w szpitalu. Właśnie bilirubina nie chciała zejść plus jakaś bakteria. Oglądałam wtedy różne rzeczy. Wielkie pompy przymocowane do niej. To była trauma.

Ale dziewczyny to dzieciątko bedzie miało tylko was.

Nie czytajcie o tych strasznych rzeczach.

Ja z Martynką byłam dwa tygodnie po porodzie w szpitalu. Właśnie bilirubina nie chciała zejść plus jakaś bakteria. Oglądałam wtedy różne rzeczy. Wielkie pompy przymocowane do niej. To była trauma.

Ale dziewczyny to dzieciątko bedzie miało tylko was.

Fazerka, tak, tak, ostatecznie będę na all polować, ale przechodziłam akurat i pani miała niedrogie ;) a szarą już mam więc granatowa byłaby super;)

Czytam was dziewczyny i stwierdzam że mało co pamietam z poprzrdnich ciąż i pierwszych tygodni. Ale jak to dziś mi pani w urzędzie powiedziała "taka stara" w ciąży?" Najpierw mnie zatkało ale syn starszy był ze mną i jej odpowiedział że mama za to kulturalna i nie tak stara i zacofana jak ona[emoji16] Ale czekajcie ja nie o tym chcialam. Dziś stwierdziłam że po 34 tyg zaczynam spacerki i jak urodze to urodze

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry