reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Dopadł mnie jakiś głód przedziwny:) zjadłam właśnie zupke warzywną która pozostała z obiadku, pętko kaszanki i kończę musli na zimnym mleku:D połaczenie zwariowane a mam ochotę jeszcze na marynowane pieczarki. Odpuszczę by w nocy nie zdziwić się sensacjami żołądkowymi;)

reklama
gutka - no taki nakładany przewijak by mi pasował, tylko chce mieć na początku dostawkę do łóżka dla dziecka, a nei wiem czy taki własnie znajdę

Iwona77W - trzymaj się! Zdrówka! :)

Iwona35
- ale masz rozstrzał w zachciankach :)
Ja przez ostatni tydzien to arbuzy pożerałam w olbrzymich ilościach.

Doczytalam wszystko ale juz jestem taka zmeczona ze nie mam sily napisac cos wiecej.

Spokojnej nocy kochane brzuchatki :)

Aaaa i te ktore się udzielaja systematycznie na forum i chca byc na lipcowej liscie mam prosze przeslac mi dane na priv to dopisze :)

Napisane na GT-I8260 w aplikacji Forum BabyBoom

Witam
Nie śpię już od godziny slabo czuję ruchy i już mam stresa
Wcześniej wystarczyło położyć się na plecach i było ok a teraz czekam i czekam

Iwonaimaja ja za to obudziłam sie i moj Mały zaraz zaczął boksy
Moze zabardzo skupiasz sie na ruchach...? Moze troszkę musisz "wyluzować"?
Maluszki czasem sa uparte, Moj jak np Mąż położy dłoń to zadko chce kopnąć [emoji6] a jak ja tylko weźmie to wali jak szalony, na przekór [emoji57]
Nie martw sie za dużo, napewno wszystko ok [emoji5]

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Witajcie piatkowo :) alez ten tydzień szybko minal!!!

Iwonaimaja moj szkrab tez ostatnio malo co kopal i na pewno przybylo mi kilka siwych włosów, doszlam do wniosku ze tak malo kopal bo brata nie slyszal, Maks byl u tesciow kilka dni bo miał ferie świąteczne. Od wczoraj jak po Niego pojechaliśmy fasolinka daje czadu w brzuchu jak wczesniej :)

Napisane na GT-I8260 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Witajcie :)

Ja za to dziś mam rozmowę z dziekanem na studiach :( zobaczymy co z tego będzie.

Moja mała też jakoś słabo się rusza, ale tak chyba musi być :)

Do góry