Witam
Co do badań prenatalnych ja robię wszystkie w poprzedniej ciąży nie robiłam ostatnich bo ciaza była książkowa lekarz nie widział potrzeby a jednak było nie rozwinięte łożysko krotka pepowina dziecko niedotlenione i niestety mała zmarła
Nie pisze tego żeby przestraszyć ale osobiście do dzisiaj mam wyrzuty sumienia ze nie zrobiłam tych badań ze może wtedy wyszło by ze coś jest nie tak i zrobiłby wcześniej cc
Przykro
A jak mój lekarz na USG sprawdza przepływ i ostatnio mówił że łożysko ok i pępowina też to może to wystarczy? Nie wiedziałam wcześniej o takim 3 badaniu a jak ostatnio go spytałam to powiedział ze wszystko ok i nie ma potrzeby.
slluchajcie a jak u Was wyglada zainteresowanie rodziny Wasza ciaza...np rodzenstwo Waszych mezow lub tesciowe jak do tego podchodza..interesuja sie pomagaja?
No u mnie tesciowa bardzo się interesuje moja ciąża i pomaga mi zawsze jak mam jakiś kłopot czy dylemat. Jest dla mnie dużym wsparciem i cieszę się że tak ja interesuje☺
A reszta jak tylko się widzimy lub słyszymy to zawsze pyta jak się czuje to miłe
Witam!
Znów mnie mało kopie!! Mówię Wam, siwa będę do porodu!!! :/ W ogóle wysoko mi chyba siedzi, bo mi na żołądku ciężko :/
Fazerkam, oni sami chcieli, u mnie trochę starsi więc mam nadzieję, że będą zainteresowani. Przy okazji ma być wolne w szkole i przedszkolu i Mc Donalds także sama rozumiesz Jak nawet nie dla szczytnej idei, to dla tych po drodze - warto w mniemaniu dziecka
Kamejka, w każdym pomieszczeniu coś, bynajmniej na dole, bo góra czeka na kredyt, bo tam sporo roboty. Chłopców przenosimy znów do jednego pokoju, w mniejszym, do tej pory Nikodemowym, robimy pokój dla Maleństwa, chcemy stół składany do kuchni, żeby latem dzieciaki tylko wpadły na obiad(jeśli nie w ogródku) i wypadły bez ściągania butów (mieszkamy w domu, kuchnię mamy na dole), no i trzeba wszystkie pomieszczenia pomalować. Ja podaję termin wyliczony na podstawie ostatniego okresu, taki jak mam w karcie wpisany Powodzenia w szkole rodzenia!!
Agula - 24 lipiec, z usg 20.
Kkasiulka, u mnie też lipa z rzeczami. Znaczy ubranka to mam i w sumie tylko tyle. No i wózek. Trzeba zacząć kompletować. Zdrowia dla Milenki!
Nieufna, też nie mam w czym chodzić!! Jeszcze przespałam tego Lidla przez to wolne, nie ogarnęłam, że dziś czwartek... :/
Doris, akurat stres związany ze zmniejszoną ruchliwością dziecka rozumiem doskonale... Buziak!
Iwonaimaja - tulę! Dlatego też zrobię to 3 usg. Ze względu na chłopców też, ale jak wcześniej myślałam o tym 3 usg to właśnie Twoje wcześniejsze wpisy dotyczące tego usg cały czas miałam przed oczami. Dziękuję.
Aga, no właśnie zapomniałam o tym czwartku w Lidlu. Też się zastanawiałam nad tym termometrem, ale ponoć tego typu są nie za fajne, gdzieś na odpowiednim wątku było o tym...
Agnesdem, mój nie ma rodzeństwa. Rodziców już też nie.
Miłego dnia!
Lila ja chyba też osiwieje do czasu porodu, mój Mały wczoraj kopał jak szalony a dziś cisza! Może z rana coś tam puknal a teraz cisza ehhh ale mamy stresa
Dziś u mnie pogoda z rana była piękna a teraz chmury wyszły, ale i tak bardzo ciepło jest☺
Też jakoś nie mam dziś siły, nie mogłam się obudzić a od samego rana sąsiedzi tłuką się chyba jakiś remont ehh teraz czekam na hydraulika bo coś kibelek szwankuje! Wczoraj już miał przyjechać i nie dotarl, a dziś się znowu spóźnia! Chyba oszaleje!