reklama
julita1212
Szczęśliwa mamusia:) Cudownej dwójeczki :*
nie, szczerze powiedziawszy nie wiem jak miałoby to wyglądać?Dziewczyny a tak z innej beczki- czy ktoras z Was planuje baby shower?
dla mnie to taki kłopotliwy temat, bo co niby miałabym powiedzieć zapraszająć inne mamusie?
madziolina_p
Fanka BB :)
Ja przy mlodym nie robilam. Bylam u kumpeli tydzien temu, ona rodzi za ok miesiac, spojo bylo, ale mnie to nie jara i ja nie robieDziewczyny a tak z innej beczki- czy ktoras z Was planuje baby shower?
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
ja mysle o tym niekoniecznie w kontekscie organizowania jakis gier i zabaw jak na prywatce dla gimnazjalistow, bardziej jako taka okazja do ostatniego spotkania przed porodem ze wszystkimi przyjaciolkami i kolezankami w jakims fajnym przyjemnym lokalu na dworzu. hmm myslalam ze moze ktoras z Was moze sie podzielic jakimis doswiadczeniami itp
Witam Was
Wczoraj miałam tak zalatany dzień dziś wyjeżdżamy po 15:00, więc muszę ogarnąć mieszkanie i spakować nas.
Masakra.
Jeszcze mnie przeziębienie ogarnia, bo wczoraj włączyłam w aucie zimny nawiew i nie wiedziałam, ze jest aż tak mocny a ja nie czułam, za to moje zatoki owszem
Co do ruchów u dzidzi to ja się nie przejmuję ważne, że się rusza a czy mniej czy więcej to już od niej zależy.
Dziś obudziłam się w nocy na siku i miałam całą koszulkę mokrą z tego jednego cyca mi leci tak :/ nie chce spać w staniku i wsadzać wkładki, ale chyba mnie to czeka.
Baby shower mnie nie kręci i nie robię
Wczoraj miałam tak zalatany dzień dziś wyjeżdżamy po 15:00, więc muszę ogarnąć mieszkanie i spakować nas.
Masakra.
Jeszcze mnie przeziębienie ogarnia, bo wczoraj włączyłam w aucie zimny nawiew i nie wiedziałam, ze jest aż tak mocny a ja nie czułam, za to moje zatoki owszem
Co do ruchów u dzidzi to ja się nie przejmuję ważne, że się rusza a czy mniej czy więcej to już od niej zależy.
Dziś obudziłam się w nocy na siku i miałam całą koszulkę mokrą z tego jednego cyca mi leci tak :/ nie chce spać w staniku i wsadzać wkładki, ale chyba mnie to czeka.
Baby shower mnie nie kręci i nie robię
reklama
Julka89.89
Cudzie trwaj..
cześć dziewczyny. mnie lekko pobolewa brzuch od wczoraj. tak dosłownie co jakiś czas i delikatnie, ani mi nie twardnieje ani nic więc mam nadzieję że to może od żołądka. dziś pilnuje mojego 1,5 rocznego siostrzenca. nie wiem jak dam rade..