reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2016

reklama
Właśnie skończyliśmy przemeblowanie w sypialni, żeby zmieścić łóżeczko :) nie możemy się doczekać aż mały lokator będzie tam spał ;)
Misia nie kupujemy póki co, zobaczymy jak będzie... może będzie po mamusi grzeczny to damy radę;)

ja mysle o tym niekoniecznie w kontekscie organizowania jakis gier i zabaw jak na prywatce dla gimnazjalistow, bardziej jako taka okazja do ostatniego spotkania przed porodem ze wszystkimi przyjaciolkami i kolezankami w jakims fajnym przyjemnym lokalu na dworzu. hmm myslalam ze moze ktoras z Was moze sie podzielic jakimis doswiadczeniami itp

Witam Was :D

Wczoraj miałam tak zalatany dzień :( dziś wyjeżdżamy po 15:00, więc muszę ogarnąć mieszkanie i spakować nas.

Masakra.

Jeszcze mnie przeziębienie ogarnia, bo wczoraj włączyłam w aucie zimny nawiew i nie wiedziałam, ze jest aż tak mocny a ja nie czułam, za to moje zatoki owszem :(

Co do ruchów u dzidzi to ja się nie przejmuję :) ważne, że się rusza a czy mniej czy więcej to już od niej zależy.
Dziś obudziłam się w nocy na siku i miałam całą koszulkę mokrą :( z tego jednego cyca mi leci tak :/ nie chce spać w staniku i wsadzać wkładki, ale chyba mnie to czeka.

Baby shower mnie nie kręci i nie robię :)

reklama
cześć dziewczyny. mnie lekko pobolewa brzuch od wczoraj. tak dosłownie co jakiś czas i delikatnie, ani mi nie twardnieje ani nic więc mam nadzieję że to może od żołądka. dziś pilnuje mojego 1,5 rocznego siostrzenca. nie wiem jak dam rade..

Do góry