reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Agnesdem, jak czuję ją mniej i tak, jakby kopała stronę kręgosłupa, takie wygłuszone kopniaki to tak sobie myślę, że mogła się przekręcić, no ale nie wiem do końca :)
Madziolina, możemy sobie rękę podać :D

reklama
Dzień dobry!

Maryńka, super wieści, oby maluch szybko rósł i był zdrowiutki! Kiedy Was wypiszą?

Mój Maluch buszuje często jakoś koło pęcherza chyba... bo mam tak, że w momencie nagle muszę do wc... Martwię się trochę podróżą, bo jedziemy jeszcze ze znajomymi, stacje niby są, ale wiadomo, że nie na zawołanie i czasem trzeba długo czekać :( no trudno, potem już kilka dni w górach, świeże powietrze, oscypki i czego chcieć więcej? ;)

Maryńka wspaniałe wieści. Dobrze że Teoś ma Ciebie. Musisz być silna i czerpać radość z kangurowania. Czekam na dalsze pozytywne wpisy.:-) :)

Maryńka brawa dla Was, jesteście z Teosiem niezwykle silni i dzielni. Oby tak dalej. Wszystko przeciwnosci pokonacie, wierzę w Was i nadal trzymam kciuki.

Witam!

Słuchajcie, dwa zwolnienia ostatnio zaniosłam do księgowej, na 5 dni od mojej ogólnej, bo gina nie było i potem od gina do 29 kwietnia. Bez dnia przerwy. I za te 5 dni dostałam wypłatę, a reszty kasy nie ma. Szlak mnie już trafi w końcu! Miała któraś tak? Kiedy przyjdzie druga, większa część wypłaty?? Z rozliczenia też kasy nie mam, dwa miesiące temu internetowo składałam, PORAŻKA!!!

Ugh!

Ja dziś rozmawiałam z ZUS i cóż mają czas, mi muszą oddać kase za zwolnienie od 8 stycznia i owszem naliczyli, wiedzą ile ale na dziś nie ma jeszcze decyzji kiedy pójdzie przelew bo jakieś problemy mają, Mam się dowiedzieć po długim weekendzie;/

Mój Mały wczoraj wieczorem tak kopał i sie rozpychał ze aż mi sie buzia śmiała bo takie fajne uczucie. Wczoraj nachodziłam sie po galerii pozniej szybko obiad i jeździliśmy z Mezem załatwialiśmy rożne sprawy i wróciłam do domu po 22 wiec jak sie położyłam na spokojnie to chyba sie rozbudził bo tak buszował :) dzisiaj od rana czuje go dosyc często i w rożnych miejscach wiec chyba sie jeszcze kręci ;) strasznie sie boje ze sie owinie pępowina a ja nie zareaguje w porę bo sie nie zorientuje ze cos nie tak i wole nawet nie myslec co by sie mogło stać...:(

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Mój Mały wczoraj wieczorem tak kopał i sie rozpychał ze aż mi sie buzia śmiała bo takie fajne uczucie. Wczoraj nachodziłam sie po galerii pozniej szybko obiad i jeździliśmy z Mezem załatwialiśmy rożne sprawy i wróciłam do domu po 22 wiec jak sie położyłam na spokojnie to chyba sie rozbudził bo tak buszował :) dzisiaj od rana czuje go dosyc często i w rożnych miejscach wiec chyba sie jeszcze kręci ;) strasznie sie boje ze sie owinie pępowina a ja nie zareaguje w porę bo sie nie zorientuje ze cos nie tak i wole nawet nie myslec co by sie mogło stać...:(

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
Tez mialam takie mysli z ta pepowina ale to chyba bardzo rzadkie i w pozniejszym czasie bardzoej niebezpieczne, bo teraz to jesze mkejsce maja choc sama nie wiem

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Witam!
Dziewczyny! Czy na czas porodu, tego wyjątkowego czasu w rodzinie, starsze dzieci powinny być w domu czy mogą na tydzień wyjechać na wakacje?? (Akurat ten tydzień, co chyba będę miała cc!!) Bo sama nie wiem jak lepiej. Co myślicie? Nie wiem czy nie głupio, żeby Mikołaj wrócił jak już dziecko będzie, no chyba, że urodzę wcześniej i on jeszcze będzie w domu :/
Lila ja myśle że najlepiej będzie jeśli synek sam zdecyduje, ja córce zostawiłam wolny wybór, niechce żeby poczuła że przez narodziny malucha na siłe zmieniam jej plany...

Tez mialam takie mysli z ta pepowina ale to chyba bardzo rzadkie i w pozniejszym czasie bardzoej niebezpieczne, bo teraz to jesze mkejsce maja choc sama nie wiem

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
ja też tak myśle o tej pępowinie, mały jest bardzo ruchliwy, z tego co czuje co rusz zmienia pozycje, zresztą przed wczoraj wieczorem był główką do góry a dziś leżał w poprzek:blink:
Byłam dziś u diabetologa, za 3 tygodnie przyjęcie na oddział ze względu na cukry:baffled:
Pierwszy raz miałam KTG zapis ok ale mały strasznie wariował przez cały czas, niewiem czy nie przestraszył się hałasu bo nigdy niebył taki hiperaktywny:eek:

reklama
Maryńka, duzo sił dla Ciebie i maluszka. Jesteście wielcy:)

Ja po wizycie, jestem szczęśliwa, bo wszystko idealnie, mała rośnie, ułożona główką w dół, dostałam wreszcie fajne fotki:) Opisałam w wątku wizytowym!

Trzymam kciuki za wizyty.
Ja jutro idę wreszcie na rehabilitację, bo nie dość, że chodzę jak kaczka to jeszcze kuleję ;)

Do góry