Witajcie
Agnesdem oczywiście dzieciaczki maja w brzuchach czkawki
spodziewaj się ze i po porodzie bedzie mialo Twoje malenstwo
Ja materac mam latex coco wlasnie od dwóch dni wietrzy sie na werandzie bo byl schowany trzy lata, a ogolnie materacyk ma jakies 6 lat i kompletnie sie z nim nic nie dzieje.. trzecie dziecko będzie na nim spalo
Kawy regularnie nie pijam bo kawa mi nic nie daje, pijam bo lubie
moj gin mi mowil ze spokojnie jedna dziennie mozna wypic.
Madziolina_p ale fajnie będzie juz w czerwcu jak będziemy wchodzic tutaj a tam w watku SOS nowy wpis ze ktoras urodzila
Needi jak masz wynik po dwoch godzinach?
Paula_dabro tak jak przed pierwszym porodem w ogole sie nie stresowalam, porodem, tym czy dam rade to teraz szczerze to panikuje
wczoraj az sie poryczalam przez to.. okrutnie sie boje ze bedzie gorzej niz pierwszy porod ale czy moze byc jeszcze cos gorszego? Ehhh
(Mialam bardzo ciezki porod)
Iwonaimaja dobrze ze Ciebie wypuscili! Dla mamy duzo duzo duzo zdrowka! Ty postaraj sie nie stresowac stanem mamy.. bedzie dobrze!
Iwona35 ciesze sie ze dzien/wieczor się udal
zawsze po takich dniach ma sie więcej energii, wiekszy zapal do walki z codziennoscia.
Lila z tego co wiem to tymianku w ciazy nie powinno sie jesc ale czy to mowa o sladowych ilościach czy o duzych to nie wiem. Zdrowia!
Mojego synusia to po calym brzuchu czuje
Udalo mi sie wczoraj poustawiac mebele w pokoju maluchow.. teraz po malu zabieram sie za pranie zeby mieć juz z glowy bo coraz gorzej z wykonywaniem jakichkolwiek domowych prac.
Napisane na GT-I8260 w aplikacji
Forum BabyBoom