reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2016

Flammie, widze, ze macie podobny system do naszego ( mieszkamy w Dk ), czyli lekarz osobno, potem polozna, troche na zmiane - mieszkacie moze tez gdzies na Polnocy Europy?

Tak, zgadlas. Mieszkamy w Norwegii. Pewnie cala skandynawia sobie podobny system zorganizowala. Na prawde wolalabym miec swojego lekarza prowadzacego ciaze tak jak w Polsce. Wiadomo wtedy do kogo sie zwrocic w razie jakiegos problemu, a tu to nie wiem czy do poloznej czy domowego czy gdzie dzwonic jakby cos sie dzialo :confused2:

reklama
Witam się ją ;) ja dziś poszłam spać o 13 a wstałam o 19 ;) wiec masakra chodź ob5:30 byłam na nogach ;)

Któraś z dziewczyn pytała o te tabletki tymianek u podbił jak byłam chora lekarz powiedział ze mogę je spokojnie brać ;)

Ogólnie czuje się średnio ale jakoś żyję ;)

Pozdrawiam ;)

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

Witam [emoji5]
Dziś musiałam pojsc do pracy i chyba moja tolerancja na niektóre starsze Panie drastycznie zmalała [emoji57][emoji849]
Ech w tym tygodniu jeszcze w czwartek i piątek muszę iść, mam nadzieje ze nie wybuchnę [emoji16]
I brzusio jednak nienajlepiej znosi długie posiedzenia za biurkiem, troche mnie spina pózniej.

Agula udanego wypoczynku [emoji5]
Mój M tez proponuje żebyśmy sie wybrali nad morze ale mamy spory kawał drogi bo prawie z Zakopanego i wymyslil sobie żeby poleciec ale w tym miesiącu to ja sie raczej nie zdecyduje na lot a zreszta nie wpuścili by mnie pewnie.

Jutro kończę 29 tydzień i mam około 9kg na plus to chyba nie najgorzej co nie? [emoji848]

Lila mi na przeziębienie mój gin pozwolił herbapect 1 łyżeczkę dziennie i Apap

Paula_dabro nie martw sie na zapas napewno zdążycie ze wszystkim ja od jutra mam malarza w domu i tez sobie tego nie wyobrażam ale trzeba byc dobrej myśli [emoji5]
A pogoda u mnie masakra wczoraj i dziś to nawet śnieg padał [emoji15] masakra

A słyszałyście przesad ze do fryzjera w ciąży nie wolno? Miałam niedawno wykład od ciotki [emoji28] ze "wody gazowanej ABSOLUTNIE, ŻADNYCH LEKÓW, FRYZJERA WYBIJ SIBIE Z GŁOWY!" Ciocia była po % [emoji57] i trzeba ja było słyszeć, śmiesznie gadała

IwonaiMaja zdroooowia dużo dla Ciebie i Mamy

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Agnesdem ja kawę pije prawie codziennie jedna, ale jak to bedzie jak juz urodzę wtedy tez mogę czy nie? Nie pomyslałam o tym

Agnesdem ja kawę pije prawie codziennie jedna, ale jak to bedzie jak juz urodzę wtedy tez mogę czy nie? Nie pomyslałam o tym

Nie wiem czy jednej słabej byś nie mogła. Ja nie piłam jak karmiłam bo Martynka i tak spać nie chciała. A teraz zobaczymy.
Wszystko zależy jak dzidzia będzie reagować

Napisane na KIW-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Jak narazie mój Jasko rozgrywa mecze po nocach w brzuchu to jeśli mu tak zostanie (oby nie) to o kawie mogę zapomnieć

Moja Tosia też wieczorem bardzo aktywna, więc zamiast iść spać, to jeszcze czytam, bo nie da się zasnąć :-) a jak się wasze maluchy ruszają, to gdzie najczęściej czujecie? Bo u mnie zwykle w dole brzucha

reklama
Do góry