reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

reklama
Fazerkamm no pewnie że nie ma się co przejmować wagą ale jak czytam że niektóre z Was tak malo przytyly to trochę pozazdroscilam...☺
Iwonaimaja zdrówka Kochana dla Ciebie i dla mamy

Moja gondola ma 86cm i wydaje mi się że będzie w sam raz. 76cm wydaje mi się że może być za mała. Zależy też od tego jak duży będzie Dzidziuś☺

no właśnie te zabobony- nie wiem po co ludzie sie nakrecaja..ze po brzuszku mozna rozpoznać plec..ze po wyglądzie tez..ahhh tak moze bylo kiedys..bo byla inna dieta..inne zycie inny tryb zycia przede wszystkim nie bylo usg i ludzie tak sobie stawiali sami diagnozy:) Ja tam widzac inne osoby w ciazy nie umiem rozpoznać co to bedzie;) serio...każda wygląda inaczej każda przechodzi inaczej ciaze...

co do gondolki-nie wiem jaka jest najlepsza...bo jeszcze wózeczka nie zamówiliśmy

a za materacem teraz sie rozglądam czytam który najlepszy:)

sluchajcie siedze przed kompem w biurze na chwile znowu mnie tu przywialooo;) i czy to mozliwe aby malenstwo mialo czkawke?czuje takie dziwne ruchy tzn jakby regolarne "stukanie"w brzuszku:) jejku ja mam nadzieje, ze kiedyssssss ktos wymysli i stworzy urzadzenie domowe do usg :)wtedy kazda kobieta bedzie mogla regolarnie obserwowac swoje malenstwa:)

Iwonka zdrówka dla Ciebie i Mamy :*

U mnie dzisiaj równe 3 miesiące do porodu :-) wydaje mi sie ze to strasznie długo jeszcze....

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

u mnie 7 na plusie ale poki co idzie tylko w brzuch i biust, wiec pol biedy ;) pogoda nie zacheca, ale tak sie pocieszam ze moze w to lato upaly nie przyjda i bedzie nam duzo latwiej z wielkimi brzuchami pod koniec ciazy i tuz po porodzie

3 miesiace absolutnie nie duzo czasuuuu:)szybko zleci zobaczycie..
Jejku sluchajcie zasypiam na biurku serio dzis 2 dzien bez kawy pije tylko inke bo chce zobaczyc czy dam rade...hmmm nie wiem czy to dobry pomysl. Wy pijecie kawe?

3 miesiace absolutnie nie duzo czasuuuu:)szybko zleci zobaczycie..
Jejku sluchajcie zasypiam na biurku serio dzis 2 dzien bez kawy pije tylko inke bo chce zobaczyc czy dam rade...hmmm nie wiem czy to dobry pomysl. Wy pijecie kawe?
rzadko, jak juz naprawde musze, ale tak na tydzien to nie wiecej niz 3 kawy

reklama
Do góry