reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Agnesdem oczywiście ze maluszek może mieć czkawke. W końcu łyka wody płodowe.

Moje dziewczyny to często maja. Brzuch rytmicznie podskakuje... od razu idzie poznać ze to czkawka...

U mnie na ostatniej wizycie dwa tyg temu było plus 16 kg.zobaczymy w środę...

eiktkw7i1lgslap3.png

reklama
U mnie 7-8kg na plusie. 3 miesiace bardzo szybko minie oj bardzo...
Zobaczycie maj pojdzie i potrm juz w czerwcu to torbe bede pakowac, zamowie jakies rzeczy higieniczne, ubranka bede ogarniac, prac, prasowac, ukladac, a potem lipiec to tykajaca bomba

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie 7-8kg na plusie. 3 miesiace bardzo szybko minie oj bardzo...
Zobaczycie maj pojdzie i potrm juz w czerwcu to torbe bede pakowac, zamowie jakies rzeczy higieniczne, ubranka bede ogarniac, prac, prasowac, ukladac, a potem lipiec to tykajaca bomba

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
dokładnie to opisałaś.... tym bardziej że nie zna się dnia ani godziny;P

Iwonamaja długotrwały stan wysokiego ciśnienia też może mieć wpływ na wagę dziecka. Pewnie Ci o tym mówili. Trzymaj się.

Paula dobro wyżal się.

Asia ja miałam u Martyny bardzo długą gondole bo 87 ale nie jeździła w niej długo bo nie lubiła leżeć. To zależy czy dziecko będzie chciało długo leżeć

Melduję że:
Waga 13 na plusie i jeszcze 4kg co zostały po Martynce

86 dni do porodu a 72 do donoszonej.

Odebrałam dziś wyniki z krzywej cukrowej i po 2h przekroczone. Czeka mnie pewnie dieta. Muszę iść po skierowanie do diabetologa. Supwr k... super.

Napisane na KIW-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Needi a jaki miałaś wynik?

Ja jak odebrałam to tez myślałam że mam podwyzszony ale lekarz dla ciężarnych ma inne normy...i wyszło ze mieszcze się w normie.
Może Ty też.,

Normami laboratorium nie ma co się kierować bo są to dla zdrowych ludzi. Znaczy nie są ujęte ze dla ciężarnych.

A norm krzywej dla ciężarnej szukać należy na stronie PTD

eiktkw7i1lgslap3.png

no co do glukozy ja miałam wszystko ok na szczęście ale ogólnie badanie przeszłam fatalnie myślałam ze zemdleje tam siedząc...czułam jak wiruje mi wszystko..nie dobrze mi było..widziałam podwójnie..ale na szczęście mam to już za sobą.

reklama
Do góry