reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

reklama
Fazerkamm - sama nie wiem co mi jest, jakiś chyba spadek na stroju. Mam małe problemy i boję się jak się rozwiążą :( zaczyna mnie wkurzać niepewność czy zdążymy z mieszkaniem przed porodem i jak to wszystko wyjdzie..no i musimy kupić auto ponieważ mamy tylko firmowe Męża, które jest 2 osobowe i też się obawiam czy wszystko pójdzie zgodnie z planem czy będą kombinacje i nerwy....ech...

Dzisiaj po 2 tygodniowych "wczasach" u mamy wracam do Warszawy i sama nie wiem czy się cieszę czy nie....

no i ogólnie jestem bojąca i wszystkim przejmująca więc nie umiem się skupić na sobie tylko zawsze myślę o tym co komuś dolega, że mi kogoś szkoda, że coś i o....
Mam nadzieję, że jak się urodzi Mały to się wszystko zmieni :)

Ja mam 8kg na plusie i aż się boję bo jeszcze 3 miesiące a ja 8kg przytyłam w niecałe 2...

Agnesdem ja jestem od kilku dni cholernie slaba :( wczoraj az dola przez to załapałam i ryczalam :/

Gwiazda_237 jaki masz wynik?

Lila może to przez nowa sytuacje i musi sie oswoic ze bedzie mial noworodka w domku. Podpytaj Go moze co mu lezy na sercu :) a co do zdenerwowanego glosu to ja w nocy tez taki miewam jak Mlody kombinuje. Mam nadzieje ze synowi szybko przejdzie i bedziecie sie wysypiac.

Napisane na GT-I8260 w aplikacji Forum BabyBoom
Fazerka a czemu co to bylo?dzis sie czujesz lepiej?

Witam się i ja☺
Może zaczynanie dnia od ważenia to nie zbyt dobry pomysł ale jak już się dolowac to ja mam dziś 14 kg na plusie :errr:
W czwartek wizyta to zobaczymy ile jeszcze dobije i co na to lekarz. Ostatnio mówił że wszystko w porządku i moja waga również heh

Pogoda dzisiaj nie zachwyca ale może się rozpogodzi jeszcze. ..

Udanych wyjazdów dziewczyny odpocznijcie przede wszystkim☺
Ja za miesiąc mam komunię ponad 200km ode mnie i mam nadzieję że dam radę bo to córka mojego brata więc nie myślę żeby mogło mnie nie być☺
Ale zobaczymy jak będę się czuć....jeszcze cztery dni i zobacze mojego Leosia na USG :-D

Miłego dnia dla wszystkich:biggrin2:

Witajcie poniedzialkowo:) ostatnio tu nie zagladalam bo szczerze mowiac duzo odpoczywalam chyba bylam przemeczona...duzo lezalam..spalam...spalam...lezalam..ale dzis sie czuje znacznie lepiej:)ogorkow nie zjem juz na pewnoooooo dobrze ze i tak to znioslam bo bylo ze mna zle..

Ja dzis ide po kolejne L4 a ogolnie u mnie wszytsko ok....wczoraj sluchalam z malutka muzyczki wieczorem relaksujacej ale szalala w brzuszku a dzis rano nic...hmmm moze spi..

Wczoraj spotkalam znajoma a ona do mnie ooo gratulujeee chlopczyk bedzie prawda? Ja mowie nieeee dziewczynka:)a ona mowi oooo to super wygladasz Aga bo podobno dziewcyznki wszytsko zabieraja...a tu prosze slicznie wygladasz..Ja nie wiem ze ludzie wierza w zabobony?

Witam i ja
Rano byłam na badaniach a teraz jest na IP cisnienie mialam wysokie moja mama trafila do szpitala myśleli że ma stan przedzawalowy i tym się zdenerwowalam napisałam do lekarki i powiedziała żeby podjechać na IP i sprawdzić

Paula_dabro co by nie bylo bedzie dobrze ;) kazda sytuacja nas czegos uczy, kazda jedna niepewność, niepowodzenie jest po to bysmy wyciągali wnioski, podnosili tylki i walczyli dalej. Przed urodzeniem synka byłam naprawdę bardzo bardzo warazliwym czlowiekiem, każda porazka zamiast mnie podnosic to mnie dobijala. Teraz juz wiem ze tak być nie moze bo nie chce by moj syn tez taki byl czy widzial mnie smutna i zdolowana. Zycze Ci zeby wszystko ulozylo sie po Twojej mysli :)

Agnesdem no wlasnie nie wiem co to było... teraz jest ok, lapie mnie czasami jeszcze jak leze. Za tydzień na wizyte do lekarza idziemy takze zapytam się Go co to moglo byc.
Dziekuje ze pytasz :)

Dzudka_88 nie ma sie czym dolowac, zrzucisz po porodzie :) ja mam 13kg na plusie z Maksiem doszlam do 22kg i wiedziałam ze to zrzuce :) glowka do gory :) ciaza to jedyny okres w zyciu kobiety co nie powinna sie przejmowac waga i tym ze ma na cos ochote :) bo jak nie teraz to kiedy???

Agnesdem i to nie tylko w takie zabobony wierza :) szczena czasami opada jak sie slucha takich glupot.

Iwonaimaja ojjj zdrowka!!

Napisane na GT-I8260 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry