reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Agnesdem wydaje mi się że nic nie wskòrasz bez paragonu...

Napisane na KIW-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
tez mi sie tak wydaje chodz czytalam ze jak sie ma potwierdzenie z banku to moga uwzglednic reklamacje....mozna probowac. Najpierw przepiore jeszcze z pare razy i zobaczymy jak beda dalej farbowac to pojde....

jejku jak malutka dzis kopie szaleje jak nie wiemmmmmm

a wy jakie rozmiary ubranek kupujecie?

reklama
Agnesom prawo jest takie ze maja obowiazek odszukac paragon za spodnie w rolkach kasowych, a jak masz potwierdzenie to jeszcze lepiej bo wiadomo z kiedy i jaka godzina.
Juz po wizycie. Wszystko oki, odpowiedni watek

tez mi sie tak wydaje chodz czytalam ze jak sie ma potwierdzenie z banku to moga uwzglednic reklamacje....mozna probowac. Najpierw przepiore jeszcze z pare razy i zobaczymy jak beda dalej farbowac to pojde....

jejku jak malutka dzis kopie szaleje jak nie wiemmmmmm

a wy jakie rozmiary ubranek kupujecie?

Moj od wczoraj dla odmiany spokojnie sobie leży w brzuszku czasami kopnie i tyle..chyba ma lenia po intensywnej sobocie ;)

Ja mam kilka szt łącznie moze z 5 w rozmiarze 56 a reszta 62 ;)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

no wlasnie ja tez tak robie jeszcze z 2 body dokupie na 56 i reszta 62 lepiej lekko za duze niz za ciasne..;)ale w sumie moze poczekam jeszcze z ubrankami bo lekarz moze okreslic jaka bedzie po urodzeniu....

no wlasnie ja tez tak robie jeszcze z 2 body dokupie na 56 i reszta 62 lepiej lekko za duze niz za ciasne..;)ale w sumie moze poczekam jeszcze z ubrankami bo lekarz moze okreslic jaka bedzie po urodzeniu....
Ten temat wraca jak bumerang. Dla przykładu powiem tylko że na kietniowkach już dwie mamy pisały że na usg przed porodem dziecko było aż o kilo większe.

Napisane na KIW-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Nieufna mam pytanie co cie tak boli ?;)

Ja na drinka poszłam sama wypiłam jakoś ; ( ale po pół godzinie przyszedł mój bo bym się kiepsko czuła A tak mnie trzymał ;) ale dzień ciężko dziś będzie ;(

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

hmm ahh z tymi rozmiarami ciezko bedzie trafic..ale coz trzeba cos tam kupic byleby w szpitalu byly ubranka pozniej mozna dokupic i juz...najwazniejsze zeby wozeczek lozeczko bylo....i dobre mleczko w piersi:) Reszta sie pouklada:)

Gwiazda drinka??????ale jak....w ciazy?

agnesdem - bardzo dziwne, że lekarz na tym etapie ciąży zmienia termin porodu. Ja też mam termin określony z usg a nie z om ale lekarz termin porodu określił ostatecznie określił w 11 tygodniu. Po 12 tygodniu się tego nie robi, bo każde dziecko rośnie w swoim tempie i różne dzieci się rodzą, jedne osiągają wagę 2500 a inne 4500g. Teraz zamiast zmieniać termin porodu, raczej powinna lekarza zaniepokoić zbyt duża masa dziecka. Mi lekarze nie zmieniają terminu porodu, trzymają się tego który lekarz określił na początku ciąży i sprawdzają czy dziecko ma odpowiednią wagą do tygodnia ciąży. Dziwne praktyki twój lekarz uskutecznia, na tym etapie ciąży żonglować terminem dwa tygodnie w tą czy w tą - ryzykowana sprawa.

hmm ahh z tymi rozmiarami ciezko bedzie trafic..ale coz trzeba cos tam kupic byleby w szpitalu byly ubranka pozniej mozna dokupic i juz...najwazniejsze zeby wozeczek lozeczko bylo....i dobre mleczko w piersi:) Reszta sie pouklada:)

Gwiazda drinka??????ale jak....w ciazy?
Tak drinka z glukozy ;)

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Lizzy, dlatego jak już używany to trzeba gdzieś blisko najlepiej, zeby jechać i obejrzeć.
Needi - dzięki! My też taki kosz będziemy mieli od koleżanki, zastanawiałam się tylko jak z przeniesieniem dziecka potem do łóżeczka, ja czy się przyzwyczai do łóżeczka, jak myślisz?

Ja mam termin z okresu. Na początku Młoda była młodsza, teraz znowu jest starsza i z usg wychodzi szybszy termin, ale ja się trzymam tego z okresu, tego pierwszego. Wiadomo, że w czasie ciąży termin będzie się zmieniał ze względu na tempo rośnięcia dziecka, ale jak już jeden termin ustalony na początku to się tego terminu trzymam.

Do góry