reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

reklama
Tak :) myślałam, że to jakieś naciąganie, ale dostałam to raczej prawda i wysyłają :D pokazuję foty :D

Paula- ja na wagę już nie wchodzę +13kg a mamy kwiecień :/ nie mam pojęcia od czego, nie wierzę że jedzenie na to wpływa, bo nie jem dziwnych rzeczy. Co do zakupów to też jeszcze mam trochę :( niby drobnica a kasy jak lodu.
superr..na pewno sie przyda:)

Sposobów na pchnięcie chyba nie ma ale wiem że paradoksalnie należy pić dużo wody.
O kurde, jeszcze więcej? Mąż się ze mnie śmieje, że nie nadąża wyrzucać butelek za mną :p Ja tak 1,5-2 butelki wody dziennie wypijam... Może za dużo?:p

My w czwartek na większe wózkowo-fotelikowe zakupy. Może łóżeczko, zobaczymy :) Jutro sama wychodzę na ciuszki :D bo ja to lubię obejrzeć, pomyśleć, wybrać, a zakupy z moim mężem to wejść, zobaczyć, ładne-kupić, nieładne-odłożyć i zapomnieć :p

A dziś na obiadek gołąbki, uwielbiam! Wczoraj już mieliśmy i się objadłam, a mały jak fikał po gołąbkach :D:D A dzisiaj będą jeszcze lepsze. Jutro to by całkiem super były, ale niestety nie zostaną :p

Wózek praktycznie od początku chcieliśmy nowy. To nasze pierwsze dziecko i gdzieś tam w przyszłości, raczej bliższej niż dalekiej planujemy drugie, więc kupić używany teraz i później to lepiej nowy dla pierwszego. Ludzie też różnie dbają. Jeden zadba i sprzeda jak nowy, inny niszczy, niestety.

dziewczyny coraz bliżej porodu:) 83 dni nie no az sie nie chce wierzycccccccc?
O kurde, jeszcze więcej? Mąż się ze mnie śmieje, że nie nadąża wyrzucać butelek za mną :p Ja tak 1,5-2 butelki wody dziennie wypijam... Może za dużo?:p

My w czwartek na większe wózkowo-fotelikowe zakupy. Może łóżeczko, zobaczymy :) Jutro sama wychodzę na ciuszki :D bo ja to lubię obejrzeć, pomyśleć, wybrać, a zakupy z moim mężem to wejść, zobaczyć, ładne-kupić, nieładne-odłożyć i zapomnieć :p

A dziś na obiadek gołąbki, uwielbiam! Wczoraj już mieliśmy i się objadłam, a mały jak fikał po gołąbkach :D:D A dzisiaj będą jeszcze lepsze. Jutro to by całkiem super były, ale niestety nie zostaną :p

Wózek praktycznie od początku chcieliśmy nowy. To nasze pierwsze dziecko i gdzieś tam w przyszłości, raczej bliższej niż dalekiej planujemy drugie, więc kupić używany teraz i później to lepiej nowy dla pierwszego. Ludzie też różnie dbają. Jeden zadba i sprzeda jak nowy, inny niszczy, niestety.
wowwww az tyle wodyyy superrr powinno sie pic duzo w ciazy za mna chodzi maz i przypomina wodaaa wodaaaa pilas wode...staram sie o tym pamietac ale czasem zapominam;)

co do zakupów to muszę jeszcze kupić:
-parę bodziaszkow rozmiar nie wiem mam 4 body rozmiar 56 i z 7 par 62 no i pajacyk mam jeden 56 wiec dokupie jeszcze z 2 ale nie wiem jaki rozmiar...hmmmmmmm
-kocyk letni i cieplejszy
-wanienkę
-łóżeczko
-przewijak
-wózek
-mebelki
-kosmetyki

Witam poniedziałkowo.
U mnie bez zmian, musiałam jechać na badania i wróciłam z płaczem, chodzenie sprawia mi taki ból, że wyję :(
Pogoda piękna a mnie czeka siedzenie w domu. Mam nadzieję, że to przejdzie, bo jak nie .....

Mi do porodu zostało 82 dni, do donoszonej 68, muszę wytrzymac.
Bardzo Ci współczuję [emoji17]

Napisane na KIW-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
wiesz co ja czarne tez mam a takiego po prostu materialu i jest wszystko okkkk na prawde dobrze mi sie je nosi ale skusilam sie na jeansy po prostu i farbuja byla taka etykietka przy cenie ze moga farbowac wiec przy kasie sie zapytalam czy bardzo pan mi powiedzial ze beda na pewno farbowac...ale wystarczy zamoczyc w zimnej wodzie i bedzie ok tak zrobilam to tyle farby poszlo ze szokkkkkkkkkk no wiec myslalam ze sie wyplukala juz ale wczoraj rozbieram sie patrze a mam granatowe nogi. No masakra.....

Do góry