reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

wiesz co ja czarne tez mam a takiego po prostu materialu i jest wszystko okkkk na prawde dobrze mi sie je nosi ale skusilam sie na jeansy po prostu i farbuja byla taka etykietka przy cenie ze moga farbowac wiec przy kasie sie zapytalam czy bardzo pan mi powiedzial ze beda na pewno farbowac...ale wystarczy zamoczyc w zimnej wodzie i bedzie ok tak zrobilam to tyle farby poszlo ze szokkkkkkkkkk no wiec myslalam ze sie wyplukala juz ale wczoraj rozbieram sie patrze a mam granatowe nogi. No masakra.....

Ja mam wlasnie jeansy i nic sie nie dzieje. Pewnie jakaś inna partia materiału ;)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

reklama
Agnesdem sle córka duża[emoji2]

Lila donoszona jest chyba od 38 czy 37 tygodnia. Ja odejmuje d wa tygodnie.

Napalilam się na kosz Mojżesza. Znalazłam fajny do 200 zł na allegro. Męża próbuje do tego przekonać. Będę przenosić w nim Maję po domu a i na dwór.

Leżymy teraz na drzemce z Martynką i Maja zaczęła kopać [emoji5]

Napisane na KIW-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

cześć dziewczyny. pogoda paskudna się zrobiła, ja od rana biegałam bo musze jak najszybciej dowód wymienić i zamówiłam nam mała kanapę bo musimy obok łóżka łóżeczko zmiescic także mają ja w czwartek przywieźć a nasza stara idzie do wywalenia i dobrze bo jej nie lubiłam :) Agnes u mnie też z usg wychodzi 12.07 na termin porodu ale tak naprawdę dzieciaczki wyjdą kiedy będą chciały.

no wlasnie..wiadomo ze termin to termin moze wyjsc w terminie a moze wyjsc wczesniej lub pozniej...najwazniejsze aby wszystko odbylo sie bez komplikacji:)

cześć dziewczyny. pogoda paskudna się zrobiła, ja od rana biegałam bo musze jak najszybciej dowód wymienić i zamówiłam nam mała kanapę bo musimy obok łóżka łóżeczko zmiescic także mają ja w czwartek przywieźć a nasza stara idzie do wywalenia i dobrze bo jej nie lubiłam :) Agnes u mnie też z usg wychodzi 12.07 na termin porodu ale tak naprawdę dzieciaczki wyjdą kiedy będą chciały.
Julka a Ty juz po slubie?????????????????????????????????????????????????????????

GRATULUJE!!!!!!!!

nie wiem co do spodni-chyba podjade do hm i sie zapytam tylko ze paragonu nie mam mam tylko potwierdzenie z banku ze placilam u nich karta...wiec mozliwe ze nic nie zalatwie...ale wiem ze juz tam jeansow nie kupie.

reklama
Do góry