Julka89.89
Cudzie trwaj..
Ale się słabo czuje. myślicie że to po glukozie ? bo mam nadzieje ze nie przeziębienie chociaż lekko czuje gardło. tego mi na ślub brakuje jeszcze
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja póki nie wyrobiłam nowego dowodu to posługiwałam się jeszcze starym nazwiskiem i nigdzie nie miałam problemów dzisiaj odebrałam nowy dowód i wszystko zmieniam. Czytałam gdzieś że jak zmienię nazwisko w pracy to oni automatycznie zmienią w ZUS-ie.Agula właśnie bo ja też będę mieć zmienione nazwisko. jak to robisz? jedziesz bezpośrednio do zus czy do miejsca pracy i oni zgłaszają cie z nowym nazwiskiem? 3 dni po ślubie mam wizyte i kończy mi się l4 i mam na nowe nazwisko wziąć czy stare bo ani aktu malzenstwa jeszcze nie będę mieć ani nowego dowodu. ktoś cos wie ?
Ja to jestem uzależniona od słodkiego, tabliczka czekolady to nie problem dla mnie zeby zjesc na raz takze nie zdziwie sie jak po bede jednak miala ochote na tego nalesnika (niedaleko gdzie bede robic krzywa robia pyszne nalesniki )Po krzywej nie będziesz mieć ochoty na słodkie [emoji14][emoji14][emoji14]
Mój lekarz powiedział,że pare dni przed badaniem warto podjadać słodkie, nawet jak się nie jest zwolennikiem bo inaczej w trakcie badania robi się sztuczny skok cukru, tzn on tak czy tak będzie ale może wpłynąc na wynik tzw szok organizmu
Oj też bym to chciała, samą pewnie nie kupię a wątpię żeby się ktoś zaoferował.mi jakby chciał ktoś kupić tą huśtaweczke automat co i drga i buja nie obraziłabym się