reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

reklama
nieufna, super pluszak :)

Powodzenia na wizytyach!

Od wczoraj mam niektrolowanego smaka na jabłka, ale koniecznie takie twardawe, słodkie i soczyste :p

Ja wiem, że będą mnie rozpakowywać 2 tyg przed terminem o ile nie będzie niespodzianki wcześniej, czyli gdzieś między 6-13 lipca... to już tak niedługo :)

Hejka;)
ja mam termin na 20 lipca ale myślę że się to przeciągnie bo zawsze miałam długie cykle po 35dni wiec mogę nawet z 10 dni mieć to źle obliczone chociaż lekarz prowadzący twardo trzyma się daty ostatniej miesiączki,tylko ten na prenatalnych zwrócił uwagę że miałam długie cykle i cofnął wiek ciążowy o 5 dni,mimo że z pomiarów dzidziuś mieścił się w normie tygodniowej;-) tak że nie nastawiam się na nic,ale będę pewnie musiała przemęczyć chociaż połowę lipca;)

Flammie
a Ty kiedy miałaś ostatnią miesiączkę o na kiedy masz termin?bo widzę po suwaczkach że jesteśmy identycznie;-)

Ty Asia masz dobry suwaczek jak na termin lipcowy? Ja jestem 24 tydz i 2 dzien a termin na 26 lipca, to Ty chyba sierpien?
no właśnie ja mam licząc z ostatniej miesiączki 12 pażdziernika na 20 lipiec,a po przesunięciu na 25;) ale już się trochę w tym gubie,bo lekarze mówią na wizytach o tygodniach zakończonych a nie trwających;)sama już nie wiem;)
U mnie to był 12.10.15. Termin też mam na 20 lipca :)
to ja tak samo;)

Hej,

Ja juz po badaniu. Da sie wypić nie było zle gorzej pozniej wytrzymać te dwie godziny. Na szczęście Pani po godzinie wpuściła mnie do wolnego gabinetu i mogłam leżeć, był ze mna Maz wiec trochę pogadaliśmy, pośmialiśmy i jakoś minelo. Mam nadzieje ze wyniki bede ok i wtedy bedzie super.

Nieufna super misio, to słodkie ze strony syna ze kupił takiego pluszaka dzidziusiowi :-)

Dziewczynom którym sa w szpitalu lub chorują duzo zdrówka i szybkiego powrotu do domu :)

Miłego dnia :)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

no właśnie ja mam licząc z ostatniej miesiączki 12 pażdziernika na 20 lipiec,a po przesunięciu na 25;) ale już się trochę w tym gubie,bo lekarze mówią na wizytach o tygodniach zakończonych a nie trwających;)sama już nie wiem;)
to ja tak samo;)
Każdy lekarz liczy tygodnie ukończone...
I większość trzyma się terminu z OM bo usg to jest z granicą błędu...

eiktkw7i1lgslap3.png

reklama
witajcieeee:) normalnie ciężko usiedzieć w pracy w taka pogodę:)

Dziewczynom lezącym w szpitalu życzę szybkiego powrotu do zdrowia i do domciu..

u mnie wszystko dobrze:) jejku jak czytam co niektore z Was maja to w szok jestem hihi my jeszcze mebelki musimy zamowic,wozek musimy zamowic mam pare ubranek kupionych i pare od siostry po malej pieluchy tetrowe duzoooo szczoteczka do czesania 2 pary skarpetek hihihih tak wiec wszystko stopniowo kupuje...teraz znowu cos kupie...za miesiac znowu i tak po malu:)sie uzbiera:)

Do góry