reklama
Needi
Fanka BB :)
Twój mąż to świnia. Przykro mi. A kilogramy zejdą. Nie wiem czy wczesniej niż trzy miesiące po porodzie ktoś myśli o ćwiczeniach. Mi po Martynce zostały 4 kg ale nie cwiczylam wogóleKaya <3 ładnie!
Dziewczyny..pytanie z innej beczki (teraz ja ) jak to jest z tymi kilogramami po ciąży? Naczytałam się, że nie można przez 3 mies po ciąży ćwiczyć, że brzuchol może być duży jakiś czas...jak to jest???
Mój mąż chodzi za mną i non stop mi mówi, że jestem ogromnym, dużym chomikiem! ja do niego na to "czy widziałeś chudą babę w ciąży" on na to, że tak. Czuję się jakbym była jakaś brzydka rozstępy wyjdą pewnie lada dzień.
Needi
Nie chciałam być niegrzeczna. Ale jakby mój mnie tak nazwał i coś insynuował to gorzej bym go nazwała.Needi, Ty to jestes bezpośrednia
A tak z innej beczki to drzemalam z małą i przysnilo mi się że karmie piersią. Powiem wam że nie mogę się tego doczekać mimo że bolało mnie strasznie
Twój mąż to świnia. Przykro mi. A kilogramy zejdą. Nie wiem czy wczesniej niż trzy miesiące po porodzie ktoś myśli o ćwiczeniach. Mi po Martynce zostały 4 kg ale nie cwiczylam wogóle
aż tak zły nie jest , ale mam nadzieję że szybko zrzucę nadmiar i to nie chodzi o niego tylko o mnie
3 miesiące to pewnie minimum czasu, ale ja nie chcę karmić piersią (nie chcę się rozwijać w tym temacie) i myślę, że jak sytuacja z dzidzią się unormuje to jakoś znajdę czas na basen czy coś nie wiem czy będzie mi się chciało
zabiłabym faceta jakby komentował mój przyrost w ciąży mi brzuchol zszedl sam z siebie po ciązy i to dośc szybko ale to jest chyba sprawa indywidualnaKaya <3 ładnie!
Dziewczyny..pytanie z innej beczki (teraz ja ) jak to jest z tymi kilogramami po ciąży? Naczytałam się, że nie można przez 3 mies po ciąży ćwiczyć, że brzuchol może być duży jakiś czas...jak to jest???
Mój mąż chodzi za mną i non stop mi mówi, że jestem ogromnym, dużym chomikiem! ja do niego na to "czy widziałeś chudą babę w ciąży" on na to, że tak. Czuję się jakbym była jakaś brzydka rozstępy wyjdą pewnie lada dzień.
Gwiazda_237
Agula no trochę w szoku jestem mój zawsze mi powtarza ze wulygladam jak "pulpecik " ale on uwielbia mnie taka jaka jestem i mogła bym taka okrągła zostać a powiem wam że dużo nie przytylam Głową do góry mój w domu mnie w dresów cały czas widzi i żyje i taka mnie kocha mam być sobą a nie udawać Top Model
nieufna
Yyyyy, ok nie chcesz karmić czy nie możesz?aż tak zły nie jest , ale mam nadzieję że szybko zrzucę nadmiar i to nie chodzi o niego tylko o mnie
3 miesiące to pewnie minimum czasu, ale ja nie chcę karmić piersią (nie chcę się rozwijać w tym temacie) i myślę, że jak sytuacja z dzidzią się unormuje to jakoś znajdę czas na basen czy coś nie wiem czy będzie mi się chciało
w domu też wygodnie się ubieram getry i koszulka. Karmienie uważam za indywidualną sprawę i nie chce karmić tzn. w szpitalu czy pierwszy tydzień chciałabym odciągać pokarm o ile coś będzie i dawać dzidzi. Top model to nie moja bajka...tylko lubię być zadbana tzn. dobrze się czuć ale mam wrażenie, że będę miała to gdzieś jak się kilka razy nie wyśpię
reklama
Agula ok 2 miesięcy trwa połóg, raczej nie ryzykowałabym ćwiczeń brzucha bo możesz doprowadzic do komplikacji, poza tym ten czas boli albo pobolewa- nic sympatycznego, jak na okres. Nie naciskam na karmienie piersią bo ja się w te wybory nie wtrącam, ale to ułatwia zrzucanie kilogramów i skraca czas połogu.