Needi
Fanka BB :)
A ty ile bierzesz jedną czy dwie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A ty ile bierzesz jedną czy dwie?
Ojej smutne to co piszeszNo mój mąż to już chyba tego ojcostwa nie nauczy nie wiem czy ja i dziecko go obchodzę.
WitajHej Dziewczyny! Wczoraj dołączyłam do Was nie ukrywam, że całości nie jestem w stanie nadrobić, ale postaram się być na bieżąco duże dzidziolki macie, moja mała 02.03 ważyła 480g. Ostatnio mam skurcze, ale raczej to macica szaleje. Przytyłam 10kg a szczerze nie jem jakoś dużo...nie wiem od czego to zależy.
Ojej smutne to co piszesz
Witaj
A który u Ciebie tydzien
dwie, rano i wieczorem w trakcie posiłkuA ty ile bierzesz jedną czy dwie?
witajHej Dziewczyny! Wczoraj dołączyłam do Was nie ukrywam, że całości nie jestem w stanie nadrobić, ale postaram się być na bieżąco duże dzidziolki macie, moja mała 02.03 ważyła 480g. Ostatnio mam skurcze, ale raczej to macica szaleje. Przytyłam 10kg a szczerze nie jem jakoś dużo...nie wiem od czego to zależy.
ja miałam być w święta chrzestną syna mojej siostry, niestety z racji że jestem w ciąży zrezygnowano ze mnieHej dziewczynki nie miałam jak pisać bo choroba mnie rozłożyła ; (
A co do tej pieronskiej choleostazy to na szczęście nie mam i jestem szczęśliwa Za to mam za mało krwinek czerwonych
A i zostane chrzestna wiec trochce się pozmieniało