reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

reklama
Hej Dziewczyny! Wczoraj dołączyłam do Was :) nie ukrywam, że całości nie jestem w stanie nadrobić, ale postaram się być na bieżąco :) duże dzidziolki macie, moja mała 02.03 ważyła 480g. Ostatnio mam skurcze, ale raczej to macica szaleje. Przytyłam 10kg a szczerze nie jem jakoś dużo...nie wiem od czego to zależy.

No mój mąż to już chyba tego ojcostwa nie nauczy nie wiem czy ja i dziecko go obchodzę.
Ojej smutne to co piszesz:(
Hej Dziewczyny! Wczoraj dołączyłam do Was :) nie ukrywam, że całości nie jestem w stanie nadrobić, ale postaram się być na bieżąco :) duże dzidziolki macie, moja mała 02.03 ważyła 480g. Ostatnio mam skurcze, ale raczej to macica szaleje. Przytyłam 10kg a szczerze nie jem jakoś dużo...nie wiem od czego to zależy.
Witaj
A który u Ciebie tydzien

Hej dziewczynki nie miałam jak pisać bo choroba mnie rozłożyła ; (

A co do tej pieronskiej choleostazy to na szczęście nie mam i jestem szczęśliwa ;) Za to mam za mało krwinek czerwonych ;)

A i zostane chrzestna ;) wiec trochce się pozmieniało ;)

Witaj Agula :)

Gwiazda super wiesci!!! Bardzo sie cieszę nie masz cholestazy. Super!
Na krwinki czerwone podobno dobre buraczki :)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

reklama
witaj:)
Hej dziewczynki nie miałam jak pisać bo choroba mnie rozłożyła ; (

A co do tej pieronskiej choleostazy to na szczęście nie mam i jestem szczęśliwa ;) Za to mam za mało krwinek czerwonych ;)

A i zostane chrzestna ;) wiec trochce się pozmieniało ;)
ja miałam być w święta chrzestną syna mojej siostry, niestety z racji że jestem w ciąży zrezygnowano ze mnie ;)

Do góry