reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

Witam w poniedziałek,

U mnie dzisiaj noc super, dawno mi sie tak dobrze nie spało. Piękne słonko swieci u mnie :)

Julka, Ilona tak zazdroszczę ze macie ten dzien przed sobą :)! Dla mnie to były takie piękne przeżycia ze nawet sie nie spodziewałam ze moze byc aż tak ;) przy załatwianiu stresu a stresu a dzien przed to juz w ogóle była masakra :p szkoda tylko ze ten dzien mija tak szybko ze nawet nie wiadomo kiedy i juz zostają tylko wspomnienia, film i zdjęcia ;)
Powodzenia w przygotowaniach!

Ja dzisiaj wizytuje ale u endo. Ciekawa jestem co powie na moja tarczyce bo mówiła na ostatniej wizycie ze bedą guzki pewnie jakies tam zmiany a moja tarczyca piekna bez zmian i guzków.
Jutro w końcu połówkowe!!!! :) strasznie sie denerwuje ale i cieszę jednocześnie bo w końcu zobaczę moje Szczęście.

Wczoraj Syn ze mna nawet współpracował i udało mi sie nagrać jak mi brzuch faluje od jego ruchów :D

Miłego dnia Kobietki :)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

reklama
bedzie około 110 oso z tego około 80 musimy pomieścić w hotelu. jeszcze nie wszyscy potwierdzili stąd też nie wiem na czym stoję. ciesze się, nie powiem ze nie tylko martwię się trochę o małego, jak on ten cały stres przeżyje a podejrzewam ze przed ślubem nie będę w ogóle spać, po ślubie tez. ja sobie tam mogę sobie szkodzić, trudno ale nie dziecku.

Mnie mąż wkurzył że mu coś w aucie porysowałam chyba kierownicę masakra. I dzwoni do mnie o tą głupotę i krzyczy masakra. Czy faceci nie mają innych problemów!?!? Ale mnie zirytował! Założę się że to nie ja bo on też nim jeździ i pewnie dwie małe ryski jakieś ledwo widoczne są. Ale się kurna zdenerwowałam eh

Aga nie wkurzaj się, nie ma sensu. Szkoda Ciebie i maluszka, jak sama napisałaś, to pewnie pierdoła więc tym bardziej nie ma co się denerwować. Zanim wróci to mu przejdzie ;)

Mnie mąż wkurzył że mu coś w aucie porysowałam chyba kierownicę masakra. I dzwoni do mnie o tą głupotę i krzyczy masakra. Czy faceci nie mają innych problemów!?!? Ale mnie zirytował! Założę się że to nie ja bo on też nim jeździ i pewnie dwie małe ryski jakieś ledwo widoczne są. Ale się kurna zdenerwowałam eh

Oddzwon do niego i nakrzycz ze porysowal Ci patelnie :-) :)
Albo nie zrob dzis obiadu, a jak wroci to mu powiedz ze tak tym telefonem Ci podniosl cisnienie ze poczulas sie slabo i musialas przelezec pol dnia. Czasem mysle ze nasze ciazoee hormony to pikus przy tym jakie glupoty wymysla czasem faceci.

Needi dziekuje!

No i znowu mamy poniedziałek ☺
Jak ten czas leci to szok. Już niedlugo Święta i kwiecien będzie, coraz bliżej do rozwiązania ☺☺☺
Ja dziś nawet spalam w nocy ale siku co godzinę wstawalam. Pogoda przez okno nawet ładna, świeci słońce ale nie wiem czy będę dziś wychylac nos poza mieszkanie hihihi

reklama
Do góry