reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Witam w poniedziałek,

U mnie dzisiaj noc super, dawno mi sie tak dobrze nie spało. Piękne słonko swieci u mnie :)

Julka, Ilona tak zazdroszczę ze macie ten dzien przed sobą :)! Dla mnie to były takie piękne przeżycia ze nawet sie nie spodziewałam ze moze byc aż tak ;) przy załatwianiu stresu a stresu a dzien przed to juz w ogóle była masakra :p szkoda tylko ze ten dzien mija tak szybko ze nawet nie wiadomo kiedy i juz zostają tylko wspomnienia, film i zdjęcia ;)
Powodzenia w przygotowaniach!

Ja dzisiaj wizytuje ale u endo. Ciekawa jestem co powie na moja tarczyce bo mówiła na ostatniej wizycie ze bedą guzki pewnie jakies tam zmiany a moja tarczyca piekna bez zmian i guzków.
Jutro w końcu połówkowe!!!! :) strasznie sie denerwuje ale i cieszę jednocześnie bo w końcu zobaczę moje Szczęście.

Wczoraj Syn ze mna nawet współpracował i udało mi sie nagrać jak mi brzuch faluje od jego ruchów :D

Miłego dnia Kobietki :)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

reklama
bedzie około 110 oso z tego około 80 musimy pomieścić w hotelu. jeszcze nie wszyscy potwierdzili stąd też nie wiem na czym stoję. ciesze się, nie powiem ze nie tylko martwię się trochę o małego, jak on ten cały stres przeżyje a podejrzewam ze przed ślubem nie będę w ogóle spać, po ślubie tez. ja sobie tam mogę sobie szkodzić, trudno ale nie dziecku.

Mnie mąż wkurzył że mu coś w aucie porysowałam chyba kierownicę masakra. I dzwoni do mnie o tą głupotę i krzyczy masakra. Czy faceci nie mają innych problemów!?!? Ale mnie zirytował! Założę się że to nie ja bo on też nim jeździ i pewnie dwie małe ryski jakieś ledwo widoczne są. Ale się kurna zdenerwowałam eh

Aga nie wkurzaj się, nie ma sensu. Szkoda Ciebie i maluszka, jak sama napisałaś, to pewnie pierdoła więc tym bardziej nie ma co się denerwować. Zanim wróci to mu przejdzie ;)

Mnie mąż wkurzył że mu coś w aucie porysowałam chyba kierownicę masakra. I dzwoni do mnie o tą głupotę i krzyczy masakra. Czy faceci nie mają innych problemów!?!? Ale mnie zirytował! Założę się że to nie ja bo on też nim jeździ i pewnie dwie małe ryski jakieś ledwo widoczne są. Ale się kurna zdenerwowałam eh

Oddzwon do niego i nakrzycz ze porysowal Ci patelnie :-) :)
Albo nie zrob dzis obiadu, a jak wroci to mu powiedz ze tak tym telefonem Ci podniosl cisnienie ze poczulas sie slabo i musialas przelezec pol dnia. Czasem mysle ze nasze ciazoee hormony to pikus przy tym jakie glupoty wymysla czasem faceci.

Needi dziekuje!

No i znowu mamy poniedziałek ☺
Jak ten czas leci to szok. Już niedlugo Święta i kwiecien będzie, coraz bliżej do rozwiązania ☺☺☺
Ja dziś nawet spalam w nocy ale siku co godzinę wstawalam. Pogoda przez okno nawet ładna, świeci słońce ale nie wiem czy będę dziś wychylac nos poza mieszkanie hihihi

reklama
Do góry