iwonaimaja
Fanka BB :)
u mnie też kopie bardzo nisko dziecko ostatnio było ułożone pośladkowo ale pewnie już się poprzekręcało bo to prawie 2 tygodnie temu wizyta
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Aga miałam podobne problemy z córka jak miała 4 latka. Miała dni kiedy szła do toalety i płakała że chce siusiu a nie może zrobić. Trafiliśmy na lekarza który naprawdę się nami przejął. BYłyśmy tak często u niego, że jak w poczekali nas widział to wychodził do nas i moją córke wołała po imieniu że ma wejść, onieśmieleni ludzie nawet nie protestowali. Wtedy USG kazali nam zrobić u osoby która robi typowo dzieciom, podobno na tyle się różnią te organy u nas i u dziecka,że dobrze by była to osoba z doświadczeniem dziecięcym. Szczęście prywatnie było zrobione na juz. Koszt około 15 zł wtedy.Ja witam się również piątkowo. Byłam dzisiaj z dzieckiem żeby zbadać jej mocz którego nie oddała (mamy skierowanie bo bolą ją nerki wszystko na cito) została nam jeszcze krew której również jej nie pobrano bo ludzi baardzo dużo aż do wyjścia masakra! Poszłam więc zrobić jej usg wg zlecenia cito wszystkie wyniki na dzisiaj miały być przed 13.00 i co k....wa pani w rejestracji powiedziała ze najbliższy termin za tydzień!!! Bo pani doktor ma dużo pacjentów. Jestem u kresu wytrzymałości siedzę teraz w innej przychodni gdzie jest mniej ludzi i zapłacę za badania, przynajmniej morfologia będzie zrobiona. Dziewczyny co się dzieje z tą służbą [emoji34] eh
Ja witam się również piątkowo. Byłam dzisiaj z dzieckiem żeby zbadać jej mocz którego nie oddała (mamy skierowanie bo bolą ją nerki wszystko na cito) została nam jeszcze krew której również jej nie pobrano bo ludzi baardzo dużo aż do wyjścia masakra! Poszłam więc zrobić jej usg wg zlecenia cito wszystkie wyniki na dzisiaj miały być przed 13.00 i co k....wa pani w rejestracji powiedziała ze najbliższy termin za tydzień!!! Bo pani doktor ma dużo pacjentów. Jestem u kresu wytrzymałości siedzę teraz w innej przychodni gdzie jest mniej ludzi i zapłacę za badania, przynajmniej morfologia będzie zrobiona. Dziewczyny co się dzieje z tą służbą [emoji34] eh