reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

reklama
Czytałam i miałam łzy w oczach..to okropne ;( biedne dzieciątko...nie wyobrażam sobie jak można zrobic cos takiego :(

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

aga mieszkam w uk wiec skoczylam na oxford street. kamienie sa z granitu i nie mam pojecia czy sa ok[emoji14]pomyslalam ze to fajny gadzet i warty wyprobowania. widzialam je tez na polskich stronach z gadzetami ale nie wiem czy gdzies stacjonarnie je sprzedaja. sa tez w sprzedazy metalowe ale boje sie, ze maz sobie zeby wybije :p
Super pomysł. Na pewno warto. Ostatnio z teściową o tym gadałam bo widziała u znajomych. Muszę popatrzeć na allegro.

Dziewczyny wiem ze Wam truje ale nie moge sobie poradzić. We wtorek mam połówkowe tak strasznie sie denerwuje i boje ze cos wyjdzie nie tak. Chyba muszę przestać czytać pewne fora bo tam co chwile ktos z jakims problemem ze cos nie tak, boje sie ze u mnie tez cos wyjdzie zle :-( masakraaaa a to jeszcze 5 dni :-((((

Tez mam we wtorek ;) będzie dobrze! Musi byc!! :)

Aga, ja czytałam o tym, niestety. Nie wiem, ludzie są bez uczuć, bez sumienia, to bestie... jak można? :( to biedne dzieciątko niczemu nie zawiniło...

Dziewczyny, nie czytajcie takich bzdur!
W naszym kraju nie można się zgłosić na aborcję dla własnego widzimisię! Muszą być bardzo konkretne wskazania lekarskie, zagrożenie życia matki lub dziecka!!
Tego się nie robi od tak, zgłaszam się w niedzielę wieczorem i jedziemy z koksem..
I nie można tego zrobić w szóstym miesiącu...

Nie czytajcie portali, które wykorzystują ludzkie tragedie i przeznaczają fakty...

Dziewczyny, nie czytajcie takich bzdur!
W naszym kraju nie można się zgłosić na aborcję dla własnego widzimisię! Muszą być bardzo konkretne wskazania lekarskie, zagrożenie życia matki lub dziecka!!
Tego się nie robi od tak, zgłaszam się w niedzielę wieczorem i jedziemy z koksem..
I nie można tego zrobić w szóstym miesiącu...

Nie czytajcie portali, które wykorzystują ludzkie tragedie i przeznaczają fakty...
Można jeszcze jak jest wynikiem gwałtu. Ale popieram żeby takiego czegoś nie czytać. Zszargacie sobie tylko nerwy

Mój Syn dzisiaj szaleje jak nie wiem, przez godzinę po obiedzie takie były tance, ze nawet Maz poczuł trzy mocne kopniaczki i faktycznie brzuszek faluje :D zawsze o tym marzyłam a to sie teraz dzieje...ach :-)

reklama
U mnie też dziś szaleje tylko czuje je dość nisko, niżej niż zawsze i momentami Wypycha brzuch, dziwne uczucie..zastanawiam się czy to ok

Do góry