reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

u mnie też kopie bardzo nisko dziecko ostatnio było ułożone pośladkowo ale pewnie już się poprzekręcało bo to prawie 2 tygodnie temu wizyta

reklama
cześć dziewczyny ;) u mnie średnia noc ale ma szczęście dziś piątek i w końcu mój wróci to mi trochę pomoże w obowiązkach. Oddałam dziś mocz do zbadania po tych moich przejściach z furagina (jakoś czuje ze będzie kiepski wynik ). dobrze ze dziś lepsza pogoda bo i więcej chęci jest :)

Hejka w piątek,

Jejciu co za paskudny dzien..musiałam sie wybrać do przychodni na drugi koniec miasta bo w mojej nierobia badania na HIV, jak wyszłam z bloku to czarny kocur przelazl mi drogę jeszcze sie gapił wredzioch na mnie. Według mojej mamy to pech, czekam sobie na tym zimnie juz 30min na autobus bo jeden mi uciekł minutę przed tym jak wysiadłam z 1, wiec sobie czekam i czekam i nic. Zimno mokro bleeee i chce mi sie jeść a nie wiem kiedy dotrę do przychodni i pobiorą mi krew. Chyba moge odznaczyć jako pecha uciekający autobus i czekanie prawie juz 30min na następny? :D

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Ja witam się również piątkowo. Byłam dzisiaj z dzieckiem żeby zbadać jej mocz którego nie oddała (mamy skierowanie bo bolą ją nerki wszystko na cito) została nam jeszcze krew której również jej nie pobrano bo ludzi baardzo dużo aż do wyjścia masakra! Poszłam więc zrobić jej usg wg zlecenia cito wszystkie wyniki na dzisiaj miały być przed 13.00 i co k....wa pani w rejestracji powiedziała ze najbliższy termin za tydzień!!! Bo pani doktor ma dużo pacjentów. Jestem u kresu wytrzymałości siedzę teraz w innej przychodni gdzie jest mniej ludzi i zapłacę za badania, przynajmniej morfologia będzie zrobiona. Dziewczyny co się dzieje z tą służbą [emoji34] eh
Aga miałam podobne problemy z córka jak miała 4 latka. Miała dni kiedy szła do toalety i płakała że chce siusiu a nie może zrobić. Trafiliśmy na lekarza który naprawdę się nami przejął. BYłyśmy tak często u niego, że jak w poczekali nas widział to wychodził do nas i moją córke wołała po imieniu że ma wejść, onieśmieleni ludzie nawet nie protestowali. Wtedy USG kazali nam zrobić u osoby która robi typowo dzieciom, podobno na tyle się różnią te organy u nas i u dziecka,że dobrze by była to osoba z doświadczeniem dziecięcym. Szczęście prywatnie było zrobione na juz. Koszt około 15 zł wtedy.

Dziewczynki, tez zauwazacie co moze bardziej smakowac waszym dzieciom a co mniej? :) teoretycznie wierciuchy powinny sie wiercic po slodkim- ja moge zjesc cala czekolade i moja ta nie rusza, aaaale jak zjem obiadek, jakas szyneczke czy inne miesko to lata jak szalona :D po tatusiu chyba lubi konkrety :)

Zdrówka dla chorych dzieciaczków!

Dzisiaj koniec życia z rzeczami wszędzie, bo w końcu montują nam szafę (taką zabudowaną). Poprzednią rozebraliśmy tydzień temu i te rzeczy z niej tak.się poniewierają ;) nie lubię tak, więc bardzo się cieszę :)

Miłegi dnia wszystkim!

Ja witam się również piątkowo. Byłam dzisiaj z dzieckiem żeby zbadać jej mocz którego nie oddała (mamy skierowanie bo bolą ją nerki wszystko na cito) została nam jeszcze krew której również jej nie pobrano bo ludzi baardzo dużo aż do wyjścia masakra! Poszłam więc zrobić jej usg wg zlecenia cito wszystkie wyniki na dzisiaj miały być przed 13.00 i co k....wa pani w rejestracji powiedziała ze najbliższy termin za tydzień!!! Bo pani doktor ma dużo pacjentów. Jestem u kresu wytrzymałości siedzę teraz w innej przychodni gdzie jest mniej ludzi i zapłacę za badania, przynajmniej morfologia będzie zrobiona. Dziewczyny co się dzieje z tą służbą [emoji34] eh

wlasnie przez tego typu sytuacje ja juz w ogole nie korzystam z panstwowej sluzby zdrowia, bo mam po prostu traume. wole sobie czegos odmowic a wydac na badania w prywatnych klinikach, przynajmniej nie ma kolejki, wyniki po paru godzinach i łaski nie robia. niestety taki ten kraj porąbany, ze za to co nam sie NALEZY powinnismy byc niewiadomo jak wdzieczni i dawac sie traktowac jak "smieci"

Sylwia u mnie mocno reaguje na kwaśne, na slodkie mniej.. ;) mi się ostatnio jelita coś popsuły :( nie mogłam narzekać od początki ciąży na nie tak teraz tragedia..

nie zawsze musza sie wiercic po slodkim ja przetestowalam caly dzien kiedys sie martwilam a w nocy mialam boisko pilkarskie wiec zalezy wszystko od dziecka

reklama
u mnie mala tez kopie calkiem nisko, czasem sie zdazy kolo pepka ale wiekszosc niziutko. czasem jak pol siedze pol leze lub leze zupelnie to kupie mnie gdzies od tylu tak jakby po tylku, srednio mile uczucie tez tak macie?

Do góry