reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Moze sie obraca i dlatego w rożnych miejscach czujesz :) ja tez teraz czuje pod pępkiem a wtedy zupełnie z przeciwnej strony. Mi ostatnio gin powiedział ze maja jeszcze duzo miejsca to ich sala gimnastyczna i można czuc za każdym razem z innej strony :)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

reklama
To dziś chyba Wypycha całe ciało bo momentami czuje taka twarda cześć brzucha ze aż dziwnie. dziś pierwszy raz czuje takie coś

Tez tak mam czasami albo z jednej albo drugiej strony pępka, moj sie śmieje ze tyłek wypina :)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Paula_dabro na 18:30 czyli polskiego czasu o 19:30 :) :) idziemy cala rodzinka :D ciekawa jestem jak synus zareaguje na swojego braciszka :)

Witam piatkowo :D
Nasz kochany piateczek, piatunio :p
Udanego weekendu życzę :)

Witam
U nas dalej chorobowo majka od środy z gorączką robiłam jej wczoraj badania moczu bo myslalysmy z lekarka ze to coś z ďrogami moczowych wyniki ok ale pojawił się już katar i kaszel gorączką spada tylko po tabletkach a tak to do prawie 39 wzrasta

Zauwazam zmiany u siebie waga juz byla na prawie 12kg a od tygodnia idzie w dol juz mam 10,5 ale zbliza sie weekend wiec pewnie pojdzie w gore

reklama
Ja witam się również piątkowo. Byłam dzisiaj z dzieckiem żeby zbadać jej mocz którego nie oddała (mamy skierowanie bo bolą ją nerki wszystko na cito) została nam jeszcze krew której również jej nie pobrano bo ludzi baardzo dużo aż do wyjścia masakra! Poszłam więc zrobić jej usg wg zlecenia cito wszystkie wyniki na dzisiaj miały być przed 13.00 i co k....wa pani w rejestracji powiedziała ze najbliższy termin za tydzień!!! Bo pani doktor ma dużo pacjentów. Jestem u kresu wytrzymałości siedzę teraz w innej przychodni gdzie jest mniej ludzi i zapłacę za badania, przynajmniej morfologia będzie zrobiona. Dziewczyny co się dzieje z tą służbą [emoji34] eh

Ostatnia edycja:
Do góry