reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

reklama
znowu mnie ten ból złapał. straszny, aż mi się gorąco zrobiło trwał około 20 minut bez przerwy i brzuch tez nie robił się twardy wiec to raczej nie skurcze tylko co?

Mi widac naczynka i zylki, ale poza tym koloru raczej nie zmienily. A bola Cie? Czy poza tym zaczerwienieniem jest ok?

Moj M jeszcze nie poczul Maluszka. Za to ja z dnia na dzien czuje go czesciej i mocniej. A dzis 1szy raz widzialam jak zafalowal mi brzuszek. Alez my kobiety mamy szczescie ze mozemy doswiadczac takiego cudu.

Zawijam sie do spania. Od jutra moze juz bede mogla zastanawiac sie nad imieniem..

Dobrej nocy Mamuski.
Poza tym ze sa czerwone jest ok, sa trochę bardziej wrażliwe ale nie bolą, kurczę mam nadzieje ze to normalne ze nic sie nie dzieje :(

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

witajcie:) no ruchy moj maz juz wyczul oj dawno hihih jak leze zwlaszcza to czuje czasem to tak mnie to rozsmiesza:) i widac jak w niektorych miejscach brzusio sie ruszy:) A moja chrzesnica to nawet rozmawia z moja coreczka przez brzuch opowiada jej ze jak wyjdzie to maja duzo roboty bo musi jej pokazac wszystkie lalki....ahahahhahaha

Hej
Dornia wow 700g ..no duży dzidziuś się zapowiada nie ma co! super !
Ja dzis tak sobie ...wstałam z bólem głowy ;/ Miki w nocy miał gorączkę ....wrrr tyle że słonko zaświeciło ....
Dzień Mężczyzny....ee nie ....wkrótce Rocznica śluby...to wazniejsze dla nas :D
miłego dnia!!!!!!!!

moja mala lobuziara kopie codziennie na calego, rusza mi sie caly brzuch az maz sie smieje. przytylam tylko 4kg. podobno jakos od teraz powinnysmy tyc 0.5kg na tydzien a ja od zeszlego tygodnia nawet grama :( nie wiem tez ile wazy dzidzia bo w uk nie podaja :(

no dla nas tez rocznica ważna..ale myślę cos dostać malegoooo w tym dniu tak jak i nam sprawia przyjemność jak dostaniemy kwiaty na 08.03:) ale szczerze mówiąc brak pomysłów w mojej głowie serio!!!!!

No moja dzidzia tydzień temu ważyła 400gram:)

Dariazgr spokojnie każda z nas tyje w swoim tempie..na pewno jest wszystko dobrze..ale porozmawiaj z lekarzem jak będziesz czy tak ma być czy wszystko ok..

reklama
Czekam wlasnie na wizytę do gina z Lux Medu zeby wypisała mi skierowanie na usg piersi i z nudów zaczęłam czytać o niej opinie oooooooo masakra mam nadzieje ze mnie nie zje jak to opisują kobiety na forum..... Muszę ja jeszcze poprosić o skierowanie do endo na usg tarczycy i cos czuje ze chyba mnie puści z kwitkiem. :/

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Do góry