reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

ja dostalam zyczenia od tescia i maz wpadl w ciagu pracy do mnie do biura z kwiatami i dwiema wielkimi bombonierkami. jedna dla mnie druga dla jego nienarodzonej cory :)

reklama
Mi złożyli życzenia niektórzy koledzy. Mąż jeszcze w pracy. Kazałam mu nic nie kupować, bo już 30zł dał w pracy na kwiaty :p a i tak dobrze, bo rok temu 50:p

U mnie z ruchami tez roznie raz jest ich wiecej raz mniej wszystko zalezy od dziecka czy spi czy nie bo moze zawsze byc bardziej ruchliwe jak spimy wiec az tak sie nie martwie.

No moj tez sie postarał ;) przytargał cała pakę czekoladek kinderkow bo ostatnio mam ogromna ochotę na nie i rafaello a do tego zawieszka pandorki w kształcie domku bo kupiliśmy niedawno mieszkanie, słodziak :-) a teraz włoska kolacja w fajnej knajpce. Gdyby mnie rano nie wkurzył to by przylazł z tulipanem :D

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

My też mieliśmy iść na kolacje ale miałam dziś ciężki dzień i dużo załatwien i padam, do tego brzuch mnie pobolewa wiec chyba skończy się w domku..

reklama
U mnie narazie cisza. Mój m wrócił po całym dniu z uczelni baaardzooo wkurzony bo nie zdał egzaminu :( I mi się nawet oberwało.

Do góry