reklama
Gwiazda_237
Fanka BB :)
Witam
Nefoczka trzymam kciuki
Ja dziś mam prenatalne
Nefoczka trzymam kciuki
Ja dziś mam prenatalne
paula_dabro
Wszystkiego najlepszego Dziewczyny, zdrowych maluchów i szybkich bezbolesnych rozwiązań i samych cudowności w życiu
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
paula_dabro
Witam
Nefoczka trzymam kciuki
Ja dziś mam prenatalne
Zazdroszczę ja za tydzień i juz przebieram nogami hehe
sylwia_159
Zaciekawiona BB
Czesc ) moge dolaczyc? Termin wg om 31.07 bedzie dziewczynka ))))
Powiedzcie, jak wasza waga? U mnie 20 tc i juz +5 kg! Martwi mnie to troche... najpierw bylo tak plus 2-3 kg i dlugo dlugo nic a nagle teraz zaczelo leciec jak z bicza strzelil a jem tak samo jak od poczatku ciazy...
Powiedzcie, jak wasza waga? U mnie 20 tc i juz +5 kg! Martwi mnie to troche... najpierw bylo tak plus 2-3 kg i dlugo dlugo nic a nagle teraz zaczelo leciec jak z bicza strzelil a jem tak samo jak od poczatku ciazy...
Aga30+
U mnie 23 tc i 12 kg na plusieCzesc ) moge dolaczyc? Termin wg om 31.07 bedzie dziewczynka ))))
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
a u mnie leci 23 tc i 7 kg na plusie
Witam się z wami Kobiety i życzę Wszystkiego Najlepszego z Okazji Naszego Święta :-)
Witam się z wami Kobiety i życzę Wszystkiego Najlepszego z Okazji Naszego Święta :-)
sylwia_159
Zaciekawiona BB
Aaa czyli to nie jest tak ze przytylam jakos strasznie duzo...? Nie myslcie ze pisze tu jakas paniusia liczaca kalorie... bron boze... o ciaze dluuugo sie staralam i nie pozwolilabym sobie na to ale tez nie chce jesc za dwoch. Pytam was o ta wage bo na innych forach dziwnym trafem same takie co maja na tym etapie +1-2 kg... niektore nawrt na minusie...
reklama
sylwia_159
Zaciekawiona BB
Swoja droga... w pieknym miesiacu przyjdzir na rodzic... cirplutko, slonko mozna z dzieckiem na dworze spacerowac... )