Trzymam kciuki ale napewno bedzie dobrze !!!witam ponownie!
tym razem pisze z prosba o modlitwe i kciuki za Malego i niestety jego mame... :-(
oprocz calej plagi problemow z dzidziorkiem teraz jeszcze szyjka :-( jutro rano mam zglosic sie na patologie i pewnie skonczy sie zalozeniem szwow lub pessarem. Szyjka ma juz 14mm a Maluch 400g.
Pamietajcie o nas!!!
reklama
Julka89.89
Cudzie trwaj..
witajcie. u mnie w końcu normalna noc nafoczka napewno będzie ok
Kkasiulka
Wrześniowe mamy'08
Idę dzisiaj na krzywą cukrową. Mogę napić się przed wody bo mnie suszy?
łyk wody nie zaszkodzi. Powodzenia!
Trzymamy kciuki, będzie dobrze!witam ponownie!
tym razem pisze z prosba o modlitwe i kciuki za Malego i niestety jego mame... :-(
oprocz calej plagi problemow z dzidziorkiem teraz jeszcze szyjka :-( jutro rano mam zglosic sie na patologie i pewnie skonczy sie zalozeniem szwow lub pessarem. Szyjka ma juz 14mm a Maluch 400g.
Pamietajcie o nas!!!
paula_dabro
Fanka BB :)
Trzymam kciuki mocno! Musi byc dobrze :*
U mnie noc średnio, co chwile sie budziłam wszystko mnie boli i jeszcze ten moj dziad mnie zdenerwował. :/ dzisiaj funduje sobie dzien błogiego lenistwa. Nie zrobie zupełnie NIC.
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
U mnie noc średnio, co chwile sie budziłam wszystko mnie boli i jeszcze ten moj dziad mnie zdenerwował. :/ dzisiaj funduje sobie dzien błogiego lenistwa. Nie zrobie zupełnie NIC.
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
fazerkamm
Fanka BB :)
Trzymym zatem kciuki!!!!witam ponownie!
Pamietajcie o nas!!!
W miare możliwość dawaj nam znac co u Was!! Będzie dobrze! !
Kochane kobitki wszystkiego co najlepsze w naszym dniu samych szczesliwych rozwiazan po 38tc
Nafoczka musi być dobrze !!!! ważne być pod opieką lekarza ,stres nie pomoże,choć wiem że ciężko strach opanowac !
MIŁEGO DNIA KOBIET !!!! pamiętajcie JESTEMSY wyjątkowe !!!!
ja jak zwykle leń.....obiad musze ugotowac i tyle na dziś,i odpoczywam ...
MIŁEGO DNIA KOBIET !!!! pamiętajcie JESTEMSY wyjątkowe !!!!
ja jak zwykle leń.....obiad musze ugotowac i tyle na dziś,i odpoczywam ...
reklama