reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

Kurde dziewczyny jak mi sie dzisiaj nic nie chce....jeszcze nic nie zrobiłam nawet obiadu :( Mężuś wraca pozniej to wcale nie chce mi sie spieszyć z tym obiadem.

Zjadacie czasami typowa chińszczyzne od chinczyka taka za 13zl? Taka mam ochotę na cos od chińczyka ostrego ze szok :D

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
O mniam mniam chinolka jadłam ostatnio w piątek i dawno mi tak nie smakował!

Mnie też często boli na dole brzuch,ale myślę że to nic zlego

reklama
Nooo powiem Wam ze pojadłam i było pysznie.

Ja tez dzisiaj z bólem sie zmagam i do tego te ukucia w pochwie w sumie juz minęły ale brzuszek pobolewa. U mnie to moze skutek sobotniego przeforsowania sie i trochę wczorajszego a dzisiaj juz spokojniej, a poza tym ciagle sie rozrastamy w środku wiec mam nadzieje ze to jest przyczyna.

Ale mnie dziś boli brzuch jeeej. W ogóle to mega skurcze miałam, już się bałam ze coś się dzieje ale od 2 godzin nie wychodzę z wC:( co na biegunkę poród eletrolików? Cos z apteczkinod synka.moge wziąć? Oszaleje jak to się zaraz nie skończy :(
Coś nas zaczęły męczyc biegunki. Zaczynam podjrzewać, że forum słuzy rozsiewaniu wirusów;) Ja oprocz zaparzenia mięty nie brałam nic. Męczyłam się wtedy od 1 w nocy do około 4. Zauważyłam że przestałam trawić sałatę lodową. Za każdym razem po niej mam sensacje w najlepszym razie odbija mi się nią dwa dni.

Nooo powiem Wam ze pojadłam i było pysznie.

Ja tez dzisiaj z bólem sie zmagam i do tego te ukucia w pochwie w sumie juz minęły ale brzuszek pobolewa. U mnie to moze skutek sobotniego przeforsowania sie i trochę wczorajszego a dzisiaj juz spokojniej, a poza tym ciagle sie rozrastamy w środku wiec mam nadzieje ze to jest przyczyna.

Ja dziś mam te kłucia ale 4h byłąm z córkami na zakupach i na karb tego zwalam tą dolegliwość. Powiedziałam, że ostatni raz:) następne zakupy robią z tatą. Buty kupione, spodnie kupione i spódnica. O ile Młodsza buty i spódnicę wybrała w 10 minut (ma to po mnie) to to starsza buty po godzinie i spodnie po drugiej.. Odpadam już przy takich zakupach..

reklama
Też mam takie bóle czasami. Wydaje mi sie że nasilają się od chodzenia dluzszego, wtedy rwia mnie pachwiny i kluje w dole brzucha. Wydaje mi się że to nic strasznego. Bardziej martwi mnie fakt że od kilku dni praktycznie nie odczuwam ruchów mojego Malenstwa :(

Do góry