reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Kurde dziewczyny jak mi sie dzisiaj nic nie chce....jeszcze nic nie zrobiłam nawet obiadu :( Mężuś wraca pozniej to wcale nie chce mi sie spieszyć z tym obiadem.

Zjadacie czasami typowa chińszczyzne od chinczyka taka za 13zl? Taka mam ochotę na cos od chińczyka ostrego ze szok :D

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
O mniam mniam chinolka jadłam ostatnio w piątek i dawno mi tak nie smakował!

Mnie też często boli na dole brzuch,ale myślę że to nic zlego

reklama
Nooo powiem Wam ze pojadłam i było pysznie.

Ja tez dzisiaj z bólem sie zmagam i do tego te ukucia w pochwie w sumie juz minęły ale brzuszek pobolewa. U mnie to moze skutek sobotniego przeforsowania sie i trochę wczorajszego a dzisiaj juz spokojniej, a poza tym ciagle sie rozrastamy w środku wiec mam nadzieje ze to jest przyczyna.

Ale mnie dziś boli brzuch jeeej. W ogóle to mega skurcze miałam, już się bałam ze coś się dzieje ale od 2 godzin nie wychodzę z wC:( co na biegunkę poród eletrolików? Cos z apteczkinod synka.moge wziąć? Oszaleje jak to się zaraz nie skończy :(
Coś nas zaczęły męczyc biegunki. Zaczynam podjrzewać, że forum słuzy rozsiewaniu wirusów;) Ja oprocz zaparzenia mięty nie brałam nic. Męczyłam się wtedy od 1 w nocy do około 4. Zauważyłam że przestałam trawić sałatę lodową. Za każdym razem po niej mam sensacje w najlepszym razie odbija mi się nią dwa dni.

Nooo powiem Wam ze pojadłam i było pysznie.

Ja tez dzisiaj z bólem sie zmagam i do tego te ukucia w pochwie w sumie juz minęły ale brzuszek pobolewa. U mnie to moze skutek sobotniego przeforsowania sie i trochę wczorajszego a dzisiaj juz spokojniej, a poza tym ciagle sie rozrastamy w środku wiec mam nadzieje ze to jest przyczyna.

Ja dziś mam te kłucia ale 4h byłąm z córkami na zakupach i na karb tego zwalam tą dolegliwość. Powiedziałam, że ostatni raz:) następne zakupy robią z tatą. Buty kupione, spodnie kupione i spódnica. O ile Młodsza buty i spódnicę wybrała w 10 minut (ma to po mnie) to to starsza buty po godzinie i spodnie po drugiej.. Odpadam już przy takich zakupach..

reklama
Też mam takie bóle czasami. Wydaje mi sie że nasilają się od chodzenia dluzszego, wtedy rwia mnie pachwiny i kluje w dole brzucha. Wydaje mi się że to nic strasznego. Bardziej martwi mnie fakt że od kilku dni praktycznie nie odczuwam ruchów mojego Malenstwa :(

Do góry