paula_dabro
Fanka BB :)
Dziękuje :*
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pewnie że tak. [emoji6]Kurde dziewczyny jak mi sie dzisiaj nic nie chce....jeszcze nic nie zrobiłam nawet obiadu Mężuś wraca pozniej to wcale nie chce mi sie spieszyć z tym obiadem.
Zjadacie czasami typowa chińszczyzne od chinczyka taka za 13zl? Taka mam ochotę na cos od chińczyka ostrego ze szok
Ojejusiu ale bym zjadla taka chinszczyzne!!!! Tu inne chińskie sprzedaja chinczycy...Kurde dziewczyny jak mi sie dzisiaj nic nie chce....jeszcze nic nie zrobiłam nawet obiadu Mężuś wraca pozniej to wcale nie chce mi sie spieszyć z tym obiadem.
Zjadacie czasami typowa chińszczyzne od chinczyka taka za 13zl? Taka mam ochotę na cos od chińczyka ostrego ze szok
omg ja też, ale się boję tak za mną chodzi,że ostatnio sama kombinowałam ale to nie to samoKurde dziewczyny jak mi sie dzisiaj nic nie chce....jeszcze nic nie zrobiłam nawet obiadu Mężuś wraca pozniej to wcale nie chce mi sie spieszyć z tym obiadem.
Witaj :-)Hej dziewczyny, chciałam się przedstawić, bo jestem na forum po raz pierwszy. Termin mam na 7.07. i jestem z Poznania. Dotychczas lekarz wróży chłopca, zobaczymy co się sprawdzi
Ja miałam bóle brzucha w 21 tygodniu to lekarka wysłała mnie do szpitala na 3 dni na kroplówkę z magnezem, poleżałam w szpitalu 3 dni i wszelkie bóle przeszły. Dlatego jak coś boli i niepokoi to warto jak najszybciej się do lekarza wybrać.
Czy są jakieś przyszłe mamy z Poznania?
Ja usłyszałam dziś przepraszam. szokWidocznie to był weekend mężowski mój tez przeskrobał i chyba pierwszy raz od ohoho nie odzywamy się, co u nas raczej niespotykane
Ja próbowałam posłuchać w 17 tyg ale było za wcześnie a teraz nie próbowałam. Moja mama mówi że możnaNooo ja mam tą poduchę i powiem Ci że jak się ułożę na niej do spania na lewym boku i tak zasnę to w nocy jak chcę się obrócić to masakra troche jest faktycznie blokada z tego nie mogę się do męża przytulać bo on śpi po mojej prawej
Dziewczyny czy to prawda że przez stetoskop słychać bicie serduszka? czy teraz za wcześnie?