reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

reklama
Kurde dziewczyny jak mi sie dzisiaj nic nie chce....jeszcze nic nie zrobiłam nawet obiadu :( Mężuś wraca pozniej to wcale nie chce mi sie spieszyć z tym obiadem.

Zjadacie czasami typowa chińszczyzne od chinczyka taka za 13zl? Taka mam ochotę na cos od chińczyka ostrego ze szok :D

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
Ja w pierwszym trymestrze żarłam kaczke z warzywami :-D

Ja sobie dzisiaj zamowilam na kolacje chinola wlasnie chyba nic mi nie bedzie ale ochotę mam jak nie wiem :D Maz ma kupic jak bedzie wracał i co chwile patrzę czy nie przyjechał Hihi ;)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

ja też uwielbiam chińszczyznę, jadłam wczoraj i pewnie w weekend znów się wybiorę, oczywiście na ostro :-)

A tak poza tym to cały dzień boli mnie dziś gdzieś TAM na dole jak chodzę, wstaję, przekręcam się i bolą mmnie też pachwiny. Miałam dzwonić do mojego gina ale w dzień wzięłam nospę i magnez i trochę mi przeszło. Teraz znów i martwię się. Zastanawiam się czy nie jechać na IP jak mi nie przejdzie.

ja też uwielbiam chińszczyznę, jadłam wczoraj i pewnie w weekend znów się wybiorę, oczywiście na ostro :-)

A tak poza tym to cały dzień boli mnie dziś gdzieś TAM na dole jak chodzę, wstaję, przekręcam się i bolą mmnie też pachwiny. Miałam dzwonić do mojego gina ale w dzień wzięłam nospę i magnez i trochę mi przeszło. Teraz znów i martwię się. Zastanawiam się czy nie jechać na IP jak mi nie przejdzie.
ja się ciesze że jutro mam wizytę bo cos jak tą luteinę wsuwam to mi coraz cięzej wchodzi i nie moge tak głeboko jak na poczatku, jakby mi się coś poobniżało. Byle do jutra

Ja mam jakiś twardy brzuch. nie czuję żeby się napinał ani nic po prostu od spodu czuje twardszy. może tak powinno być a nie zwróciłam uwagi

reklama
Ale mnie dziś boli brzuch jeeej. W ogóle to mega skurcze miałam, już się bałam ze coś się dzieje ale od 2 godzin nie wychodzę z wC:( co na biegunkę poród eletrolików? Cos z apteczkinod synka.moge wziąć? Oszaleje jak to się zaraz nie skończy :(

Do góry