reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

I ja witam i życzę miłego dnia i uśmiechu :-)

My wlasnie w podróży do Częstochowy :-) juz dawno mieliśmy sie wybrać i dzisiaj nadszedł ten dzien :)
Pogoda ładuje mnie dobra energia :-)

Ściskam Mamusie :*

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

reklama
hej hej, to i odważę się ja ;D
przybywam z forum "poronienia nawykowe" ba dość dłgugiej "karierze starać (zresztą widać ją w stopce) Dołączam do Waszego grona jeśli zechcecie, bo na miom chwilowo przestuj lub nie te tematy, bobosexy i takie tam.
Też ma w domu malucha- ot takiego co już 5 lat kończy. Jeszcze nie wierze, że tym razem jestem aż tu.
Czekam z niecierpliwością na badania połówkowe, bo pappa wyszła mi nienajlepiej, trisomia 21 1:35. Muszę wierzyć, ze będzie dobrze.
Buziaki

przybywam z forum "poronienia nawykowe" ba dość dłgugiej "karierze starać (zresztą widać ją w stopce) Dołączam do Waszego grona jeśli zechcecie, bo na miom chwilowo przestuj lub nie te tematy, bobosexy i takie tam.
Też ma w domu malucha- ot takiego co już 5 lat kończy. Jeszcze nie wierze, że tym razem jestem aż tu.
Czekam z niecierpliwością na badania połówkowe, bo pappa wyszła mi nienajlepiej, trisomia 21 1:35. Muszę wierzyć, ze będzie dobrze.
Buziaki
witaj!!!
Julka, pochwal się koniecznie fryzura i makijażem :)

Aga, gratuluję wizyty :)

właśnie Julka pochwal się :) koniecznie:)
Aga gratulacje córeczki:)

Jestem po połówkowym. Wszystko ok. Potwierdzona dziewczynka. Dziecko młodsze o 6 dni.

Aga super że wszystko w porządku. Gratulacje córeczki ☺ widzę po suwaczku że jesteśmy w tym samym tygodniu co do dnia :)
Ja połówkowe mam w poniedziałek, już nie mogę sie doczekać ☺

Buziaki

Witamy kolejna już mamuske na lipiec ☺☺

reklama
dzieki dziewczyny, musze sie wgrysc w wasze sekrety :-D to po wstepnym przywitaniu ja wam zdradze ze bedzie chlopak i ma +5dni :-D brzuch mi rosnie bo ja z malodupnych a szeroko brzusznych jestem :-D Mlody wsadzil dupcie w mija dziurke i tak posladkowo mu dobrze, ale za to mnie kopie po.. w... w kazdym razie bardzo nisko :-D a jak wasze brzusie, napinaja sie?

Do góry