reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

giulia zawsze się pilnuje przy pobieraniu moczu żeby było tak jak jest wymagane. od zawsze mam problemy z zapaleniem. pije żurawine, staram się dużo wody pić, robiłam posiew i wszystko ok a dalej to samo :(

Wiesz, u mnie to też nie do końca wyleczone. Ja myslę, że mogę mieć infekcję w drogach rodnych i np. przy podcieraniu przenosić w stronę cefki moczowej. Nie wiem czy to możliwe, ale dumam i dumam, bo to za długo trwa!!
A co Ci wychodziło z posiewu??

Rumpel - jejku, to musisz bardzo uważać! A żadnych leków nie dawali na obniżenie ciśnienia?? Ja brałam w drugiej ciąży.... Uważaj na siebie i myśl pozytywnie.

@Needi - jak dobrze, że już po wszystkim!! :D :D

reklama
kasiuka posiew miałam ok, ale robiłam akurat jak po 2 dniach zazywania dużej ilości żurawiny przeszło mi całkowicie wiec...

Witajcie, nazywam się Zuzia i jestem mamą prawie 3 letniego malucha. Jestem studentką 2 roku studiów mgr fizjoterapia. Mam do napisania pracę dyplomową na temat kobiet w ciąży i czynników środowiskowych. Wiem, ze parę osób znalazło błędy w ankiecie jednak taką wersję zaakceptowała moja szkoła i nie mogę jej zmienić. Czy mogłabym Was prosić drogie mamy o pomoc i wypełnienie tej krótkiej ankiety?
Bardzo mi to pomoże.

Link do: Kobiety w ciąży i wpływ czynników środowiskowych na rozwój płodu - ankieta z Ankietka.pl

Życzę Wam wszystkiego najlepszego na całą ciąże i bezbolesnego rozwiązania
Za każdą wypełnioną ankietę jestem Wam ogromnie wdzięczna.

Witam w sobotni poranek. :)
Kochane jak to jest ze jak jest dzien wolny to moje dziecko wstaje o 6 :(
Jak tylko pogoda dzis dopisze chcemy isc na plac zabaw zeby Jasio wyszalal sie.
Milego slonecznego dnia kochane

Cześć dziewczyny,
Witam wszystkie nowe mamusie, pozdrawiam wszystkie chore i życzę żeby jak najszybciej wyzdrowiały.

Ja mam jakiegoś cholernego pecha w tej ciąży, ciągle coś jest nie tak :\
od zawsze męczyły mnie straszne migreny, ale teraz się tak nasiliły, że z ich powodu musialam iść na l4 bo nie funkcjonowałam normalnie.
Na początku lutego zmarł dziadek mojego męża, a na drugi dzień zmarł jego drugi dziadek. To chyba był dla mnie taki stres i podniesione cisnienie, że wyladowalam w szpitalu z powodu bólu głowy.... Trzymali mnie tam 2 tygodnie i w sumie nic nie z działali. Mam się nie denrwowac, pilnować cisnienia i poziomu cukru (moje zapalniki migrenowe to skok ciśnienia i duży skok glukozy we krwi) a jak znów będę mdlala lub wymiotowala z powodu bólu głowy jechać od razu do szpitala na oddział neurologiczny.
W poniedziałek odbierany klucze do naszego nowego mieszkania, które najpierw trzeba trochę odświeżyć i jakoś średnio widzę nie zdenerwowanie się :(

Jeśli chodzi o negatywy od obcych ludzi: mam nadzieję że nie chodzi znów o mnie! Tzn często jak czytam na tablecie to on mi się gdzieś obsunie i coś mi się wciska a nawet tego nie zauważam! Jeśli coś takiego było ode mnie to przepraszam bardzo i zapewniam że nie mam w zwyczaju wciskac negatywa.

Pozdrawiam :)
Mialas ciekawy miesiąc. Życzę dużo zdrowia i mało nerwów :-)

Cześć dziewczyny ;-)

reklama
Też Was witam w sobotni poranek☺
U mnie swieci pięknie słoneczko ale i mroznie przy tym jest..
Wczoraj byliśmy w kinie na Planecie Singli tak się usmialam i wzruszalam jednocześnie że naladowalam się dobra energia☺☺☺ciekawe na jak długo mi starczy hihihi
Mojego M dziś nie ma cały dzień to muszę trochę mieszkanko ogarnąć a tak mi się nie chce! :(
Pozdrawiam wszystkie :*

Do góry