reklama
Olcia życzę zeby wszystko było dobrze. Jesteś pod opieką lekarzy to musi być dobrze. Sama dopiero wrocilam ze szpitala,wydawało mi się że niepotrzebnie tam leze ale lepiej mieć opiekę jak coś Cię dzieje. SciskamVenice - niestety nie wypuscili zastanawiam sie czy zrobia mi dzisiaj jakies badania. Cale szczescir ze moj sasiad ginekolog tu pracuje wiec sie ma jakies znajomosci bo niestety moj ginekolog prowadzący ktory tez tu pracuje jest na wyjezdzie..
Olcia to zaciskam kciuki żeby było wszystko dobrze i tulę :* ja chyba dzisiaj tez wystartuje na IP :/
Jak się cos dzieje co Cię niepokoi to lepiej to sprawdzić. Powodzenia
Z tymi ruchami to ja też tak mam. Jednego dnia tak mój maluch szaleje i strasznie się wtedy cieszę. A są dni że bardzo mało się rusza, i tylko wieczorem się uaktywniaA ja znowu dziś czuje ruchy dużo słabiej. tylko takie delikatne i jest ich naprawdę mało. zaczynam schizowac trochę bo wczoraj to były mocne kopni
A ja dziś 18+1 i nadal nie czuje ruchów
Spokojnie. Ja poczulam dopiero w 20 tyg ☺
Dziewczyny ja w szpitalu. Jakieś skurcze i uplawow dużo wodnistych tak że wkładka nawet nie dawała rady przyjąć. Czekam na wynik pH czy to nie wody. Usg wyszło ok ale podczas badania pokazała się krew której wcześniej nie było. Do poniedziałku będę na pewno.
Łącze się z Toba, wiem jak to jest z tym szpitale!. Ale dobrze że pojechałas. Nie można niczego bagatelizowac. Lepiej się upewnić że Z dzidzia wszystko okey. Trzymam kciuki
Nie odzywaalm się wczoraj bo miałam nie ciekawe przejścia z zębem a raczej z zębami !!
W piątek wieczorem zaczął mnie bolec ząb a raczej zęby bo tak promieniowalo że nie wiedziałam który i cala lewa strona mnie bolala. Spać w nocy nie mogłam więc z rana wczoraj wybralam się do mojego dentysty. Okazało się że wypadło mi trochę lekarstwa z leczonego zęba więc możliwe że stąd ten ból. W razie czego jakbym nadal czuła ból kazał przyjechać znowu, przejął się strasznie zebym przeciwbólowych nie musiała brać.
No i niestety jakby wykrakal-czekalam z 3 godz czy przejdzie i nic. Pojechalam znowu, ciężką miał sprawę bo na jego oko nic nie widział niepokojącego a jednak ból był. W końcu rozwiercil mi zab ktory wydawal nam sie do leczenia i trafil byl do leczenia,włożył mi lekarstwo i wszystko mialo być już dobrze.
Niestety po paru godzinach ból nadal był, tak mnie rwalo, cmilo, i promieniowalo że nie bylam w stanie stwierdzić skąd ten ból! I znowu do niego zawitalam z racji że dziś niedziela i balam się zostawiać tego. Postukal w zęby i znalazł taki co bolal. Więc kolejny ząb rozwiercony i zaczęty...matko 3 zęby mam juz do leczenia!szok.
Pocieszam się tym że mój dentysta naprawdę dobrze mnie potraktowal, bardzo się przejal i za wszelką cenę chciał mi pomoc. Nawet zaoferował że jakby nie przeszło to będzie w niedzielę pod telefonem i przyjedzie jak będzie trzeba...
Wrocilam do domu i niby nie bolalo ale czulam pewien dyskomfort. Może dlatego że naprawdę dużo jak na jeden raz mi tam w mojej buzi wiercil to może teraz tak będzie taki lekki dyskomfort. Noc przespalam bez bólu na szczęście ale czuje cały czas lekkie takie pulsowanie no i w buzi cały czas czuje smak "dentysty"
Mam nadzieję że przejdzie i wszystko mi się ładnie zaleczy. Kurcze wiedziałam że w ciąży mogą być problemy z zębami ale żeby tyle zębów nagle mi się posypalo? Boje się co będzie dalej, nigdy tak nie miałam ze nie wiedziałam który ząb mnie boli wczorajszy dzień był straszny. Dlatego nawet nie miałam kiedy się odezwac. Od rana u dentysty do samego wieczora....taka miałam sobotę
W piątek wieczorem zaczął mnie bolec ząb a raczej zęby bo tak promieniowalo że nie wiedziałam który i cala lewa strona mnie bolala. Spać w nocy nie mogłam więc z rana wczoraj wybralam się do mojego dentysty. Okazało się że wypadło mi trochę lekarstwa z leczonego zęba więc możliwe że stąd ten ból. W razie czego jakbym nadal czuła ból kazał przyjechać znowu, przejął się strasznie zebym przeciwbólowych nie musiała brać.
No i niestety jakby wykrakal-czekalam z 3 godz czy przejdzie i nic. Pojechalam znowu, ciężką miał sprawę bo na jego oko nic nie widział niepokojącego a jednak ból był. W końcu rozwiercil mi zab ktory wydawal nam sie do leczenia i trafil byl do leczenia,włożył mi lekarstwo i wszystko mialo być już dobrze.
Niestety po paru godzinach ból nadal był, tak mnie rwalo, cmilo, i promieniowalo że nie bylam w stanie stwierdzić skąd ten ból! I znowu do niego zawitalam z racji że dziś niedziela i balam się zostawiać tego. Postukal w zęby i znalazł taki co bolal. Więc kolejny ząb rozwiercony i zaczęty...matko 3 zęby mam juz do leczenia!szok.
Pocieszam się tym że mój dentysta naprawdę dobrze mnie potraktowal, bardzo się przejal i za wszelką cenę chciał mi pomoc. Nawet zaoferował że jakby nie przeszło to będzie w niedzielę pod telefonem i przyjedzie jak będzie trzeba...
Wrocilam do domu i niby nie bolalo ale czulam pewien dyskomfort. Może dlatego że naprawdę dużo jak na jeden raz mi tam w mojej buzi wiercil to może teraz tak będzie taki lekki dyskomfort. Noc przespalam bez bólu na szczęście ale czuje cały czas lekkie takie pulsowanie no i w buzi cały czas czuje smak "dentysty"
Mam nadzieję że przejdzie i wszystko mi się ładnie zaleczy. Kurcze wiedziałam że w ciąży mogą być problemy z zębami ale żeby tyle zębów nagle mi się posypalo? Boje się co będzie dalej, nigdy tak nie miałam ze nie wiedziałam który ząb mnie boli wczorajszy dzień był straszny. Dlatego nawet nie miałam kiedy się odezwac. Od rana u dentysty do samego wieczora....taka miałam sobotę
nieufna
Fanka BB :)
@nieufna bo mialam bole krzyzs z brzuchem dosłownie jak skurcze...
Ja sie mam juz lepiej cho iaz s krzyzu jeszcze boli jak na miesiaczke. Corka w domu placze i mowi ze mam di niej przyjechać ze ona czeka
Pytam, bo też mam takie bóle, ale myślę, że to kręgosłup bardziej ...
Szybkiego powrotu do domku!!!
Needi
To zależy kto jak się czuje. Ja mam myjke taką jak karcher i zajmuje mi to 15 min ale jak do tego dochodzą inne obowiazki to już dla mnie ciut obciążenie.Witaj i spokojnej ciąży życzę.
Można umyć jedno okno dziennie i to nie z rozmachem tylko powoli.
Wyszło mi wysokie crp. Jakieś zakażenie krwi
Szukaja przyczyny. Póki co mam antybiotyk. Ampicylina co mnie nie cieszy ale liczę że wiedza co robią
Będę póki podają antybiotyk a później znowu wyniki. Dziś lekarz do du.. bo ciężko coś z niego wycisnąć
Szukaja przyczyny. Póki co mam antybiotyk. Ampicylina co mnie nie cieszy ale liczę że wiedza co robią
Będę póki podają antybiotyk a później znowu wyniki. Dziś lekarz do du.. bo ciężko coś z niego wycisnąć
Needi
Iwona trzymam kciuki:-*Wyszło mi wysokie crp. Jakieś zakażenie krwi
reklama
Lila
Hejka niedzielnie, w deszczowy, ponury dzień!
Julka, mam tak samo!!! Rano to w ogóle jak wciągnę to nie widać nic, ale tak jak mówisz, jednego dnia sterczy do przodu, drugiego rozlany na boki, dlaczego to tak??
Iwona, ja tego postu, że to nie wody nie znalazłam, tylko po odpowiedziach dziewczyn widziałam, że to na szczęście nie wody
Sarka, przeziębiłaś się?Zdrówka!
Fazerkam - Tobie również, żebyś się nie rozłożyła! I też uwielbiam chałwę!
Lizzy - zdrowia!
Nieufna - wiem, co czujesz Tulę.
Dżudka - współczuję! Możesz czuć zapach ,,dentysty,, w buzi jak to piszesz, bo pewnie to lekarstwo. Pulsowanie też, bo jak tyle tam robione było to może tak być
U mnie kiepskiego humoru ciąg dalszy, lipa jakaś ogólna :/ Jeszcze ta pogoda!
Julka, mam tak samo!!! Rano to w ogóle jak wciągnę to nie widać nic, ale tak jak mówisz, jednego dnia sterczy do przodu, drugiego rozlany na boki, dlaczego to tak??
Iwona, ja tego postu, że to nie wody nie znalazłam, tylko po odpowiedziach dziewczyn widziałam, że to na szczęście nie wody
Sarka, przeziębiłaś się?Zdrówka!
Fazerkam - Tobie również, żebyś się nie rozłożyła! I też uwielbiam chałwę!
Lizzy - zdrowia!
Nieufna - wiem, co czujesz Tulę.
Dżudka - współczuję! Możesz czuć zapach ,,dentysty,, w buzi jak to piszesz, bo pewnie to lekarstwo. Pulsowanie też, bo jak tyle tam robione było to może tak być
U mnie kiepskiego humoru ciąg dalszy, lipa jakaś ogólna :/ Jeszcze ta pogoda!