reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Mendoza813 to nie mąż .Maz to już przeszłość ale całe życie miałam pod gorke .Teraz jestem z moim A ponad 1.5 roku i jest narazie ok ale on zawsze był inny niż mój były więc wiem jak wy to odczuwacie
obyś teraz była szczęśliwa:):)
Mendoza jutro caky dzień leżę i się kuruje a jak źle będę się czuła w poniedziałek to odwołam i zrobię wolne ;)
zdrowiaaaaaaa!!!
Nie, ona twierdzi, że już ma za dużo wnuków i nie chce więcej. Już kiedyś opisywalam o co chodzi... Do tego twierdzi, że jak mamy konflikt to powinno być minimum 5lat różnicy a to, że zaszlam w ciążę rok po poronieniu to już przesada. Oj dużo by pisać na nasz temat.

co za baba:dry::szok::szok:

reklama
Dziewczyny czy wy też widzicie zmianę w swoich brzuchach z dnia na dzień , wczoraj miałam bardziej okrągły a dziś płaski i bardziej na boki.. dziś to w ogóle nie wyglądam jak w ciaży..

Ja po cc która miałam w sobotę w środę z mężem do urzędu jechałam bo w domu nie chciałam sama być najgorzej było wstawać z łóżka a jak już wstałam to było ok

Mendoza813 to nie mąż .Maz to już przeszłość ale całe życie miałam pod gorke .Teraz jestem z moim A ponad 1.5 roku i jest narazie ok ale on zawsze był inny niż mój były więc wiem jak wy to odczuwacie
Nie chcę odpowiadać za Needi, ale po takim czasie, ba, nawet po kilku latach więcej to ja myślałam, że Boga za nogi złapałam. Mój M jest dobrym partnerem, bardzo dobrym ojcem. Po prostu po kilkunastu latach, tej szarej codzienności z kredytami, remontami, dziećmi, itd nie zawsze widzi się te dobre strony. Mnie zwłaszcza w ciąży bardzo dużo rzeczy denerwuje i mam dosyć odpuszczania albo przymykania oka. I czasem bym go rozniosła.
Ale Tobie życzę, żeby nawet 50 lat Ci go nie zbrzydziło :-)

Mendoza jutro caky dzień leżę i się kuruje a jak źle będę się czuła w poniedziałek to odwołam i zrobię wolne ;)
Leż do góry brzuchem i odpoczywaj :-D

Iwona o jeju! Trzymam kciuki żeby ok było! Skurcze... Kurde skąd... Buziaki i tulę!
Któraś pytała... No wczoraj miałam kiepski dzień... Dziś trochę lepiej... Oby gorzej nie było..
Pozdrawiam wszystkie :)

My dziś byliśmy na burgerach, ale takich prawdziwych... ale tak się objadłam,.że maluch nie ma miejsca na podskoki:p
Iwonaimaja-polecam tą nowootwartą burgerownię-pewnie wiesz o jakim lokalu mówię;) co prawda haos jeszcze panuje, ale pysznie :)

reklama
Do góry