reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

reklama
czekamy na was? będą blizniaki? ;-))
Tak bliźniaki dziś w końcu mamy pewność. Para... będziemy mieć wszystkie dzieci w domu [emoji5]

f2w3kw7ihyqz70ec.png

ja dokladnie chcialam napisac to samo co madonza, poszukalabym jednak co takiego z wiekszym efektem wow!
magnez i woda mowici. wode pije, magnez poszukam czy mam. glowa nie boli az tak jak ja nie ruszam i leze. kurna maskara.... aby juz jutro przeszlo, bo to drugi dzien mnie trzyma ten bol juz

dzoana a czemu mialas amnio?

ja dokladnie chcialam napisac to samo co madonza, poszukalabym jednak co takiego z wiekszym efektem wow!
magnez i woda mowici. wode pije, magnez poszukam czy mam. glowa nie boli az tak jak ja nie ruszam i leze. kurna maskara.... aby juz jutro przeszlo, bo to drugi dzien mnie trzyma ten bol juz

dzoana a czemu mialas amnio?
bo test papa wyszedl nieciekawy. Myslałam ze umrę wczoraj przez ten ból głowy. Moje ciśnienie jest dosc niskie i łączyłam to wiec w ruch poszła kawa ale nie pomogło

reklama
Julka, sukienka śliczna, nie wiem czy na poprawiny, ale w sumie ważne też, żebyś się dobrze w niej czuła.

Pisałam ostatnio, że nie lubię słodkiego - zaczęło mnie ciągnąć... Dziś dwa prince polo i 4 michałki... co dawniej było dawką na 2tygodnie albo nawet miesiąc :p

Dżoana, chyba pozostaje internet i książki :) na forum tyle się dzieje, że się nie będziesz nudzić ;)

Ps. Mąż zauważył zmianę! jupi! :D :cool2::cool2:

Do góry