reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

Powidzcie dziewczyny jak spędzacie czas w ciąży? Co robicie? Ja jestem trochę zasiedziała, bo przed dość aktywnie żyłam a teraz wiekszość rzeczy które lubiłam jest zakazana... rower, tenis, snowboard.Basen u mnie odpada... dręczą mnie infekcje.Może jest jakaś mamusia z okolic Gdyni?
Czemu rower odpada?
Witaj :-)

reklama
Kamcia, to teściowa już wie? Jak zareagowała na ciążę, bo chyba gdzieś przeoczyłam:zawstydzona/y:

Teściowa tradycyjnie dowiedziała się w tłusty czwartek. Tym razem Tomek zażartował "Kamila od rana zjadła już tyle pączków, że aż jej brzuch urósł" i podsunął zdjęcie USG. Teściowa nie była zadowolona, nawet nie chciała spojrzeć na to zdjęcie a teść cieszył się, że jego podejrzenia się sprawdziły bo już od świąt się domyślał jak nie chciałam wina pić z dziewczynami. Ogólnie doszło do nas, że moja ciąża to tajemnica poliszynela i tylko teściowa tak na prawdę do końca nic nie wiedziała ;p

Julka sliczna sukienka ,do tego ładne buciki fryz i super zestaw !
Kamcia a pierniczyc to że nie zadowolona ...nie dogodzisz wszystkim .
Któraś pytała jak z wodami sączącymi jest ....no leje się po trochu ...słodko pachną .Można je wykryć na pomoca specjanych pasków-ale sa drogie ,zwykły papaierek lakmusowy też wyłapie pH -wtedy barwi sie na każdy odcień niebieskiego....noi tańsze są zdecydowanie, są też wkładki do tego służace ale cholernie drogie....
Ja cos do d.. się czuję :(

czytałam i potwierdzili, że rower nie... tenis tez nie... snowboard to już całkiem....
dobrze, że do was zajrzałam ;-)
Ja lekarza pytalam o rower i powiedzial ze jezeli sie ciaza rozwija bez powiklan to rower nawet jest wskazany .. powiem wam ze jak sloneczko wychodzi to i ja sobie jezdze i czuje sie super! Tylko rower najlepsza damka zeby kierownica byla wyzej zeby brzucha nie uciskac

Cześć Dżoana :)
Mi lekarz zabronił roweru, ale zabronił mi niemal wszystkiego, więc nie traktowałabym tego jako wyrocznię ;) Mam zielone światło na jogę, pilates, spacery. Najbardziej nie mogę odżałować nart...
Niestety siedzenie w domu sprzyja mojemu niewyżyciu kulinarnemu, coś gotuję albo piekę dla zabicia czasu i potem niestety - zjadam.

Julka sukienka ladna ale na poprawiny bym poszukala cos innego, no ale to moje zdanie.

Chyba cos faktycznie z cisnieniem bo dzis leb mo pekal musialam tabletki wziasc, do tego dzis krew z nosa leciala i co chce wysmarkac nos to krew leci. Chce juz cieplo.

My niedawno wróciliśmy mąż nas zabrał na hokej
Fasolka dzisiaj szaleje w brzuchu mam nadzieję że tak już zostanie i ruchy będę mocno czuła

A ja znowu dziś czuje ruchy dużo słabiej. tylko takie delikatne i jest ich naprawdę mało. zaczynam schizowac trochę bo wczoraj to były mocne kopniaki.

reklama
Do góry