reklama
julita1212
Szczęśliwa mamusia:) Cudownej dwójeczki :*
bo zastanawiam sie czy wszystko dobrze z maluszkiemjulita1212 czemu panika??? ja panikowalam po tescie i przed amniopunkcją-już wiem ze jest ok
julita1212
Szczęśliwa mamusia:) Cudownej dwójeczki :*
mam nadzieje że to ttylko moje zamartwianie i wsi jest oka masz jakies podejrzenia, że coś może być nie tak?? czy tylko martwisz sie na zapas?
Tak bliźniaki dziś w końcu mamy pewność. Para... będziemy mieć wszystkie dzieci w domu [emoji5]czekamy na was? będą blizniaki? ;-))
margerrita
Fanka BB :)
ja dokladnie chcialam napisac to samo co madonza, poszukalabym jednak co takiego z wiekszym efektem wow!
magnez i woda mowici. wode pije, magnez poszukam czy mam. glowa nie boli az tak jak ja nie ruszam i leze. kurna maskara.... aby juz jutro przeszlo, bo to drugi dzien mnie trzyma ten bol juz
dzoana a czemu mialas amnio?
magnez i woda mowici. wode pije, magnez poszukam czy mam. glowa nie boli az tak jak ja nie ruszam i leze. kurna maskara.... aby juz jutro przeszlo, bo to drugi dzien mnie trzyma ten bol juz
to Cię pocieszę, że miałam podejrzenie choroby genetycznej.. to był stres ... na szczęście wszystko jest ok;-)wiec nie martw się za dużomam nadzieje że to ttylko moje zamartwianie i wsi jest ok
Tak bliźniaki dziś w końcu mamy pewność. Para... będziemy mieć wszystkie dzieci w domu [emoji5]
będzie wesoło ;-) ale za jednym zamachem bedziesz miała modelową rodzinkę 2+2 =:-)
bo test papa wyszedl nieciekawy. Myslałam ze umrę wczoraj przez ten ból głowy. Moje ciśnienie jest dosc niskie i łączyłam to wiec w ruch poszła kawa ale nie pomogłoja dokladnie chcialam napisac to samo co madonza, poszukalabym jednak co takiego z wiekszym efektem wow!
reklama
Lizzy_
Fanka BB :)
Julka, sukienka śliczna, nie wiem czy na poprawiny, ale w sumie ważne też, żebyś się dobrze w niej czuła.
Pisałam ostatnio, że nie lubię słodkiego - zaczęło mnie ciągnąć... Dziś dwa prince polo i 4 michałki... co dawniej było dawką na 2tygodnie albo nawet miesiąc
Dżoana, chyba pozostaje internet i książki na forum tyle się dzieje, że się nie będziesz nudzić
Ps. Mąż zauważył zmianę! jupi!
Pisałam ostatnio, że nie lubię słodkiego - zaczęło mnie ciągnąć... Dziś dwa prince polo i 4 michałki... co dawniej było dawką na 2tygodnie albo nawet miesiąc
Dżoana, chyba pozostaje internet i książki na forum tyle się dzieje, że się nie będziesz nudzić
Ps. Mąż zauważył zmianę! jupi!