reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

reklama
czekamy na was? będą blizniaki? ;-))
Tak bliźniaki dziś w końcu mamy pewność. Para... będziemy mieć wszystkie dzieci w domu [emoji5]

f2w3kw7ihyqz70ec.png

ja dokladnie chcialam napisac to samo co madonza, poszukalabym jednak co takiego z wiekszym efektem wow!
magnez i woda mowici. wode pije, magnez poszukam czy mam. glowa nie boli az tak jak ja nie ruszam i leze. kurna maskara.... aby juz jutro przeszlo, bo to drugi dzien mnie trzyma ten bol juz

dzoana a czemu mialas amnio?

ja dokladnie chcialam napisac to samo co madonza, poszukalabym jednak co takiego z wiekszym efektem wow!
magnez i woda mowici. wode pije, magnez poszukam czy mam. glowa nie boli az tak jak ja nie ruszam i leze. kurna maskara.... aby juz jutro przeszlo, bo to drugi dzien mnie trzyma ten bol juz

dzoana a czemu mialas amnio?
bo test papa wyszedl nieciekawy. Myslałam ze umrę wczoraj przez ten ból głowy. Moje ciśnienie jest dosc niskie i łączyłam to wiec w ruch poszła kawa ale nie pomogło

reklama
Julka, sukienka śliczna, nie wiem czy na poprawiny, ale w sumie ważne też, żebyś się dobrze w niej czuła.

Pisałam ostatnio, że nie lubię słodkiego - zaczęło mnie ciągnąć... Dziś dwa prince polo i 4 michałki... co dawniej było dawką na 2tygodnie albo nawet miesiąc :p

Dżoana, chyba pozostaje internet i książki :) na forum tyle się dzieje, że się nie będziesz nudzić ;)

Ps. Mąż zauważył zmianę! jupi! :D :cool2::cool2:

Do góry