reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Wywolalyscie temat nawilzania skory i walki z rozstepami- ja tez nie moglam zniesc zapachu Palmersa, smarujac brzuch to jeszcze pol biedy ale potem nie moglam tego zapachu domyc z dloni. Teraz uzywam tylko bio oil i kremu hipp na rozstepy.

Co do badan - mam usg co wizyte, ciaza przebiega bezproblemowo. to chyba zalezy po prostu od "szkoly" jak wyznaje lekarz...

reklama
hmmm no wlasnie ja tez nie wiem czemu nie chca robic co badanie..dlatego wiecie co ogolnie u mnie jest dorbze ale poniwaz to 1 ciaza ide dzis na usg udalo sie dostac do fajnego lekarza innego i zobaczymy zrobi mi usg wypytam wszytsko i zobaczymy:) oby bylo dorbzeeee mam dzis wieczorem..ciekawe czy bedzie cos wpisywac w karte ciazy moja chyba nie? Ja osobiscie uwazam ze kazda kobieta powinna miec co wizyte usg wizyta jest co 3 4 tygodnie no powiedzmy co 3 wiec nic sie nie stanie maluszkowi a przynajmniej mama jest spokojna jak widzi malenstwo nie oszukujmy sie ze jakos spokojniejsze jestesmy:) dlategod zis ide nie wytrzymalam trudno jak moj lekarz prowadzacy sie dowie bo wpisza w karte to trudno cos wymysle....ale musze dzis zobaczyc malenstwo:)

Aagnesdem - daj znac jak po :D ja niedawno swojego widziałam a znów chciałabym zobaczyć :) ale muszę czekać do 15.03 :(

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Ja tez mam usg co wizyte. i jeden i drugi lekarz tak robił. teraz będę mieć wizyty co 3 tygodnie bo na taki czas będzie mi wypisywał l4..

no widziszzzz bede spokojna tzn mam nadzieje bo od stycznia juz duzo czasu minelo i mam nadzieje, ze bedzie wszystko okkkkkk zrobi mi USG położnicze narządowe, (3D/4D) wiec zobacze moze pleccccccc jejku doczekac sie nie moge:)

domyslam sie , ze w karte ciazy wpisze wszytskie dane tak...no bo jak inaczej...pewnie ten moj zobaczy i zapyta a po co a na co on wszytsko sam kontrolowal...ehhh

reklama
Do góry