reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

właśnie Dziewczyny boli Was czasem tak jakby krocze i pachwiny? ja tak dzisiaj mam od południa, nospa nie pomaga na to, siedzenie nie, leżenie też...wczoraj byłam u gina i wszystko ok, myślicie że to normalne? czytałam, że w 18 tyg mogą się zdarzać takie bóle bo się rozciąga macica itd...
Mnie czasem boli pocha jakby już coś ją rozwalalo ale nie martwię się bo nic poza tym się nie dzieje.

reklama
Lizzy ja też tak mam z wchodzeniem na moje nieszczesne 3 piętro! Zadyszka łapie raz dwa...

Witajcie dziewczyny,
Ja nadal w szpitalu ale lekarze mówią że wszystko dobrze. Niestety maja mnie trzymać do piątku jak dobrze badania wyjdą. Ale jestem dobrej myśli. Coraz bardziej czuje ruchy mojega malucha to jest mi raźniej
Pozdrawiam Was wszystkie
No widzisz zaraz minie i będzie piątek. Ja jak niedawno leżałam to powiem wam że wypoczelam jak na wakacjach. W domu bym tak spokojnie nie leżała.

Dżudka, oby szybko zleciało, piątek już niedaleko. A na razie grzecznie odpoczywaj na zapas ;)

Ja od wczoraj czuję ewidentne ruchy, już nie smyranie, ale takie mini-kopniaki. Cudne uczucie, na razie bardzo rzadko i delikatnie, ale jak mi się zdarzy, to mam takiego banana na twarzy, że dziś ludzie w tramwaju się na mnie podejrzliwe patrzyli, bo zaczęłam się śmiać sama do siebie.

Zadyszkę też mam, jak chodziłam jeszcze do pracy, to wystarczyło, że dłuższy czas mówiłam, a już sapałam jak lokomotywa. Co ciekawe jak byłam w górach i chodziłam na spacery tempem żółwia, to nic się nie działo. A w domu wystarczy, że wyjdę do sklepu i od razu. A najgorsze dla mnie jest ładowanie/rozładowywanie zmywarki i wszelkie prace domowe, gdzie trzeba się schylać. Nie dość, że zadyszka i zawroty głowy, to jeszcze plecy bolą. W weekend przesadziłam trochę z krzątaniem się i potem ledwo chodziłam przez dwa dni, tak mnie kręgosłup bolał.

Mam też coś, co moja lekarka nazwała rwą kulszową. Boli raz bardziej, raz mniej, ale strasznie nieprzyjemnie. O ile na ból kręgosłupa jestem w stanie znaleźć pozycję, w której jest lepiej, to na to nic mi nie pomaga.

Tez mi sie śnił dzidziuś kilka razy, najpierw ze synek i był chory miał downa, pozniej ze był zdrowy a pozniej córeczka w różowej sukieneczce ;) ale z tym chorym to masakra :(

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

właśnie Dziewczyny boli Was czasem tak jakby krocze i pachwiny? ja tak dzisiaj mam od południa, nospa nie pomaga na to, siedzenie nie, leżenie też...wczoraj byłam u gina i wszystko ok, myślicie że to normalne? czytałam, że w 18 tyg mogą się zdarzać takie bóle bo się rozciąga macica itd...
Mnie bolą tak jakby sromy. Od ciężaru prawdopodobnie bo jak chodzę. W poprzedniej ciąży miałam na nich żylaki, które zniknęły po urodzeniu. Teraz pewnie też wyjdą skubańce.

eee Julita chyba nie ma czym ;)
ja ostatnio mam strasznie głupie i skomplikowane sny

Załączniki

• 20160217_200636.jpg
    20160217_200636.jpg
    339,8 KB · Wyświetleń: 98
reklama
Do góry