no to nie znamTrojanowscy :-)
reklama
aa to trzeba być na FBIwona35 na messegerze czat jest
Ale sie obrażałm moimi buraczkami mmmm...żebym potem nie żałowała
Paula takie załatwienia siłę odbierają...kiedys moi znajomi tak czekali ponad 2 mce....sie okazało że taki wspaniały doradca był....jak go zmienili dopiero ruszyła sprawa z kopyta...
Taq - witamy
Dziewczyny, czy wy też jesteście słabe? Tzn. Ja jak wejdę na 2 piętro, na którym mieszkamy to mam taką zadyszkę, choćbym weszła na Kilimandżaro... masakra a tu jeszcze połowy nie ma, co będzie później?
Lizzy ja też tak mam z wchodzeniem na moje nieszczesne 3 piętro! Zadyszka łapie raz dwa...
Witajcie dziewczyny,
Ja nadal w szpitalu ale lekarze mówią że wszystko dobrze. Niestety maja mnie trzymać do piątku jak dobrze badania wyjdą. Ale jestem dobrej myśli. Coraz bardziej czuje ruchy mojega malucha to jest mi raźniej
Pozdrawiam Was wszystkie
Jesteś pod okiem fachowców a w domu byś się martwiła. To dobrze że wszystko dobrzeLizzy ja też tak mam z wchodzeniem na moje nieszczesne 3 piętro! Zadyszka łapie raz dwa...
Witajcie dziewczyny,
Ja nadal w szpitalu ale lekarze mówią że wszystko dobrze. Niestety maja mnie trzymać do piątku jak dobrze badania wyjdą. Ale jestem dobrej myśli. Coraz bardziej czuje ruchy mojega malucha to jest mi raźniej
Pozdrawiam Was wszystkie
paula_dabro
Fanka BB :)
Dzudka trzymam kciuki na pewno bedzie wszystko dobrze buziaki dla Was kochana :*
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
Julka89.89
Cudzie trwaj..
a ja dziś nie miałam czasu żeby odpocząć. jutro cały dzień leze ! paznokcie byłam zrobić przed chwila. z chęcią bym ściągla juz te żele ale musze wytrzymać do wesela
A macie sny o dzidziusiach? Mnie ostatnio się śniło że już urodzilam. I miałam mała na piersi położoną i była tak cudowna i śmieszna,bo cały czas miała banana na twarzy z zamkniętymi oczami hahah cudowny sen poczym zaczęłam płakać.. z emocji,że już po wszystkim,że dałam radę. I wtedy ona zaczęła tak okropnie płakać też,biedactwo. Mój rozum mi podpowiada - nie krzycz nie stresuj się nie płacz bo mała odczuwa to samo! I o to apeluje też do was
reklama
Needi
Fanka BB :)
Jeszcze się okaże że połowa z LubaniaJutro jadę do Lubania, do teściów :-)