reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

reklama
A ja za chwilę wyjdę z siebie i stanę obok..już nie mam siły, jak tak dalej pójdzie to moje dziecko będzie nerwusem :/

Słuchajcie to są jakieś żarty....
pod koniec stycznia dostaliśmy decyzję pozytywną na kredyt hipoteczny, ale z racji tego, że stwierdzili, że mieszkanie jest za drogie jak na okolicę (deweloper chce za dużo), obcięli nam kwotę kredytu o prawie 20 tys, no więc trudno dopłaciliśmy tą kasę i od dwóch i prawie pół tygodnia nie możemy się doczekać na umowę. Czekamy i czekamy, a to urlopy były, a to coś a to sroś, a to tego brakowało a to tamtego...no już nie mam siły.
Korzystaliśmy z usług doradcy bankowego i wszystko przechodzi przez niego, w banku się nic nie możesz konkretnego dowiedzieć bo wszystko "wie" doradca i z nim się trzeba kontaktować...ręce mi opadają.
Dzisiaj dzwonił że mają już komplet dokumentów i czekamy na umowę, tylko na tą umowę to ja czekam już tyle, że się odechciewa....

decyzja była w niecały tydzień a umowa...brak słów.
chyba osiwieję...
jak dobrze, że jest to forum...ulżyło mi :D

Iwona35 na messegerze :D czat jest
Ale sie obrażałm moimi buraczkami mmmm...żebym potem nie żałowała :ninja2:
Paula takie załatwienia siłę odbierają...kiedys moi znajomi tak czekali ponad 2 mce....sie okazało że taki wspaniały doradca był....jak go zmienili dopiero ruszyła sprawa z kopyta...

Paula, my też dziś załatwialiśmy dokumenty do kredytu z doradcą, ciągle się okazywało, że tu brakuje pieczątki od pracodawcy, tu podpisu, niby drobiazgi, ale potem cały dzień biegania i kolekcjonowania tego, o czym zapomnieli w kadrach. W piątek ma złożyć dokumenty i czekamy na decyzję. Mnie to przeraża wszystko, ale cóż...
Powodzenia, oby doradca się jednak dobrze spisał!

reklama
Taq - witaj!
Lizzy, mam to samo z zadyszką i z tym, że mi ciągle słabo :/
DiNatale - zdrowia!
Fazerkam - gdzie jesteś?
Venicee, a gdzie ten czat? Też chcę :) Jak tam wejść?

U nas też śnieg.

Słuchajcie, jak się jest pierwszy miesiąc na zwolnieniu, za które już płaci ZUS to ile się na kasę czeka? Musi minąć cały miesiąc zwolnienia???

Do góry