reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Papagena - powodzenia w takim razie i cierpliwości :) oby u Was było szybko i bezboleśnie :)
mam nadzieję że nasz koszmar niebawem się skończy i w końcu zaczniemy szykować gniazdko bo czas leci a chciałabym żeby Franuś miał gotowy domek po narodzinach :)

reklama
Lizzy położną mam z Kobióra;)

mnie coś brzuch boli tak jakby prawy jajnik na razie leżę ale jak nie przejdzie to na IP pojadę

właśnie Dziewczyny boli Was czasem tak jakby krocze i pachwiny? ja tak dzisiaj mam od południa, nospa nie pomaga na to, siedzenie nie, leżenie też...wczoraj byłam u gina i wszystko ok, myślicie że to normalne? czytałam, że w 18 tyg mogą się zdarzać takie bóle bo się rozciąga macica itd...

właśnie Dziewczyny boli Was czasem tak jakby krocze i pachwiny? ja tak dzisiaj mam od południa, nospa nie pomaga na to, siedzenie nie, leżenie też...wczoraj byłam u gina i wszystko ok, myślicie że to normalne? czytałam, że w 18 tyg mogą się zdarzać takie bóle bo się rozciąga macica itd...
mam to samo i już tak będzie, zobaczysz w 9 jak może ciągnąć;)

reklama
Do góry