Needi
Fanka BB :)
Poźniej trzeba bedzie zamieszkać na parterzeA z czasem będzie gorzej? Przejdzie? Bo kurcze nie wyobrażam sobie co będzie później? nie mamy windy...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Poźniej trzeba bedzie zamieszkać na parterzeA z czasem będzie gorzej? Przejdzie? Bo kurcze nie wyobrażam sobie co będzie później? nie mamy windy...
mam dokładnie tak samoTaq - witamy
Dziewczyny, czy wy też jesteście słabe? Tzn. Ja jak wejdę na 2 piętro, na którym mieszkamy to mam taką zadyszkę, choćbym weszła na Kilimandżaro... masakra a tu jeszcze połowy nie ma, co będzie później?
będzie tylko gorzej, zwłaszcza że największy brzuch wypadnie nam w najlepsze temperatury jak Cie nie pocieszyłam to przepraszamA z czasem będzie gorzej? Przejdzie? Bo kurcze nie wyobrażam sobie co będzie później? nie mamy windy...
a skąd dokładniej bo to moje rodzinne strony za którymi tęsknięMieszkam ok 80 km od Jeleniej Gory... istna świeżyca.
jaki czat i gdzie ?DiNatale zdrowia !
Jak któras ma ochotę mamy czat założony lipcówek ....ale mówie produkcja tam ogromna
Haha, spoko, ciekawe co na to sąsiedziPoźniej trzeba bedzie zamieszkać na parterze
Tak myślałam, że tak będzie... łudziłam się, że może z czasem dostaje się energii nie wiem skąd no trudnooojak Cie nie pocieszyłam to przepraszam
80 kilometrów to daleko... Zgorzelec. Ale kowary znam dobrze :-)mam dokładnie tak samo
będzie tylko gorzej, zwłaszcza że największy brzuch wypadnie nam w najlepsze temperatury jak Cie nie pocieszyłam to przepraszam
a skąd dokładniej bo to moje rodzinne strony za którymi tęsknię
na porodówce dostanieszTak myślałam, że tak będzie... łudziłam się, że może z czasem dostaje się energii nie wiem skąd no trudnooo
KOchanie ja z okolic Lubania Toż to rzut beretem80 kilometrów to daleko... Zgorzelec. Ale kowary znam dobrze :-)
A owszem. Toż ja tam do Jastrzebskiego jeżdżę wydawać grubą kasę raz na jakiś czas i meble kuchenne szmaciarze mi tam robiliKOchanie ja z okolic Lubania Toż to rzut beretem