reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2016

reklama
Miałam tylkp podpisać dokumenty a zostałam zawalona innymi i musiałam tłumaczyć jak dana rzecz robić pomimo że wszystkie wpłynęły w momencie jak byłam na l4 i to są nowe sprawy zupełnie.

Ja jestem na początku 18 tyg i spadło mi na początku 3kg a przytyłam dopiero 1kg :) ale poprawia mi sie powoli apetyt wiec pewnie zaraz wystrzele :D

Dzięki za te kciuki :) - pomogły :))

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Julka, współczuję. Znam to niestety, też ciągle mnie ktoś ściga, żeby coś podpisać, donieść, zanieść, wytłumaczyć, zastępstwo zorganizować...

Ja przytyłam 4kg. Ale jem coraz więcej i ostatnio jakoś mnie niestety ciągnie do słodkiego. Muszę trochę się zabrać za siebie, na początku ciąży dużo lepiejmi szło zdrowe jedzenie.

Miałam tylkp podpisać dokumenty a zostałam zawalona innymi i musiałam tłumaczyć jak dana rzecz robić pomimo że wszystkie wpłynęły w momencie jak byłam na l4 i to są nowe sprawy zupełnie.
ojjejj no widzisz czasami tak jest wchodzisz na chwile do biura a tu nagle pada slowo"jak dobrze, ze jestes bo wiesz co sluchaj co sie stalo............................"

ale juz bylas zrobilas i jestes w domciu wiec relaxxxxxxxxxxxxxx;)

reklama
Nedi nie ta położna to będzie do domu przychodzić przed porodem i później do dzidziusia mamy takie prawo na NFZ

Do góry