reklama
Aga30+
Fanka BB :)
Przytyłam już z 10 kg. Poszło mi głównie w ciało. W poprzednich dwóch ciążach tak samo. Tylko w tej 3 przytyłam najwięcej ale startowała z trochę większej wagi.no co tyyyyy az takkk?HMMMMMMM
malinka1984
Dzień dobry!
A ja jeszcze praktycznie nic nie przytylam bardzo się cieszę, bo poprzednio przybyło mi 18 kg i czułam się jak wieloryb no ale u mnie dalej nietolerancja cukru więc prawie wcale nie jem slodyczy
A ja jeszcze praktycznie nic nie przytylam bardzo się cieszę, bo poprzednio przybyło mi 18 kg i czułam się jak wieloryb no ale u mnie dalej nietolerancja cukru więc prawie wcale nie jem slodyczy
Jolcia_
U mnie aż 0,8 kg na plus jeszcze 5,2 mogę przytyć
Agnesdem to takie ciążowe bóle z Ami też tak pobolewalo... nie martwię się tym
Agnesdem to takie ciążowe bóle z Ami też tak pobolewalo... nie martwię się tym
Lila
Witam!
Pauladabro - widzisz!? Cieszę się z Tobą!!
Needi - współczuję bólu, mnie ostatnio migrena dopadło, pierwszego dnia dałam radę, ale drugiego, jak już miałam odruchy wymiotne i na oczy nie widziałam, nie wspomnę o schylaniu to wzięłam paracetamol. Nigdy na mnie nie działał, w ciąży zadziałał Słyszałam gdzieś kiedyś, że lepiej to wziąć niż siebie i dziecko męczyć bólem czy gorączką, która zresztą dla dziecka może być nawet i groźna. Wiadomo, że jak boli to chodzimy strute, poddenerwowane i do niczego, a dziecko to czuje. Mam nadzieję, że ból minął!
Pauladabro - widzisz!? Cieszę się z Tobą!!
Needi - współczuję bólu, mnie ostatnio migrena dopadło, pierwszego dnia dałam radę, ale drugiego, jak już miałam odruchy wymiotne i na oczy nie widziałam, nie wspomnę o schylaniu to wzięłam paracetamol. Nigdy na mnie nie działał, w ciąży zadziałał Słyszałam gdzieś kiedyś, że lepiej to wziąć niż siebie i dziecko męczyć bólem czy gorączką, która zresztą dla dziecka może być nawet i groźna. Wiadomo, że jak boli to chodzimy strute, poddenerwowane i do niczego, a dziecko to czuje. Mam nadzieję, że ból minął!
Aga30+
[emoji113]Aga przybij 5. Ja tez 10 kg na plusie i głównie w nogach biodrach i tyłku
wow no to duzo..ja w sumie jutro zaczynam 17 tydzien i przytylam do tej pory 3,9 kg gin mowi ze wszystko jest ok...ze na poczatku mniej sie przybiera pozniej jest taki bommmm ale trzeba na prawde uwazac...ja w sumie biore dobre witaminy i szcze mowiac nie czuje jakis wiekszych napadow gloduuuu
iwonaimaja
u mnie na plusie 8
reklama
Dziwnyprzypadek
U mnie 3,5 na plusie