Gdzie taką poduche kupić?
Mamissima.pl albo szukaj w googlach poduszka firmy Poofi. Polecam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gdzie taką poduche kupić?
No brawo to już jest jakiś dobry początek. Stokrotka ogarnij się ! W pracy dziewczyny mi mówiły "tego kwiatu jest pół światu". A mama: "jak nie ten to inny". Jak już tak walę cytatami to jeszcze dodam, że moim ulubionym powiedzeniem było "każda potwora ma swojego amatora".Dziewczyny, ja chcialabym Was bardzo goraco przeprosic, ze na razie pisze wylacznie o sobie i swoich problemach Ciesze sie, ze jestescie, bo jestescie ogromna pomoca i wsparciem, a ja czuje, ze jestem na zakrecie. Za to blizej jego konca, niz na jego poczatku. Nie moge dluzej sie bac zycia bez TEGO faceta... Normalni na pewno tez gdzies sa...
Powinnaś normalnie skierowanie na cc dostać od niego
wydaje mi się że takMimo że nie pracuje juz w szpitalu ani nie przyjmuje na fundusz?