reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Dziewczyny, czy któraś z Was ma problem z nieustannymi krwotokami z nosa? Niby to normalne, że w ciąży naczynia są osłabione i może się zdarzyć, że krew poleci, ale u mnie ostatnio kilka razy dziennie leci, trochę mam już dość i pomysły się skończyły co robić. Nie mogę nieograniczonych ilości wapna pić...

Hope, jak masz przeciwciala, to chyba jesteście bezpieczni obydwoje. Na wszelki wypadek jeśli nie pamiętasz czy przechodzilas ospe zrób badanie. Tylko na wynik chyba się czeka ok. tygodnia, więc nie wiem czy teraz jest sens. I ja na wszelki wypadek poinformowałabym lekarza , że mam w domu maluchy z ospa.
leciała mi tak ale w pierwszym trymestrze, teraz czasami ciut ale krwotokami bym tego nie nazwała. Pewnie nie długo mi się zacznie znowu bo ja mimo ciąży mam tak co przesilenie wiosenne

reklama
Moja córeczka przechodziła ospę w grudniu, niestety moja mama nie pamietaal czy ja miałam ospę i musiałam oznaczać przeciwciała, na szczęście wyszło ze przechodziłam. Lekarz powiedział ze hesli miałam to jestem bezpieczna, wiadomo ze można złapać półpaśca ale to podobno noe groźne dla płodu

A ospa jest w ciąży bardO groźba dla dziecka, ginekolog kazał mi zrobić przeciwciała w zakaźnym bo tylko tan sa wyniki w jeden dzień, bo w przeciągu 3-4 dni Od kontaktu z chorym trzeba zacząć działać i wprowadzić leczenie

Dziewczyny, czy któraś z Was ma problem z nieustannymi krwotokami z nosa? Niby to normalne, że w ciąży naczynia są osłabione i może się zdarzyć, że krew poleci, ale u mnie ostatnio kilka razy dziennie leci, trochę mam już dość i pomysły się skończyły co robić. Nie mogę nieograniczonych ilości wapna pić...

Hope, jak masz przeciwciala, to chyba jesteście bezpieczni obydwoje. Na wszelki wypadek jeśli nie pamiętasz czy przechodzilas ospe zrób badanie. Tylko na wynik chyba się czeka ok. tygodnia, więc nie wiem czy teraz jest sens. I ja na wszelki wypadek poinformowałabym lekarza , że mam w domu maluchy z ospa.
mysle, ze gdybym miala taki problem to udalabym sie do mojego gin zapytac co sie dzieje...

witajcie::) ale mam zakwasy dzisiaj po wczorajszym fitnesie szokkkkkk:) nie wiem czemu sie tak dzieje..ale zasnelam ok 23.30 i wstalam 6.30 nagle poczulam ze sie wyspalam....a teraz to mi sie chce spac jak nie wiemmmmmmmmmmmmmm:/

reklama
no wlasnie my mamy takie pojemniki w sypialni na laforyferach i szczerze nawet moj mąż gdzie meczy sie z zatokami odkad one wisza napełnione woda budzi sie normalnie z normalnym nosem i jak dzidzi sie urodzi to kupie nawilżacz..

Do góry