reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

mendoza u mnie podobnie było chociaż ja zaszłam w ciążę bez wspomagaczy, on jedynie mi mówił ze jestem zdrowa i w końcu zajde. zawsze uśmiechnięty, miły, nowy gabinet. jak na początku do niego chodziłam to zawsze miał czas i przedewszystkim wizyty umawialiśmy z tygodnia na tydzień a teraz na koniec marca najbliższa. ale nie chce lekarza który będzie miły sympatyczny i uśmiechnięty a nie będę mogła na niego liczyć w kryzysowej sytuacji. musze czuć to bezpieczeństwo. dalej mnie ten brzuch boli . napewno przyczynił się do tego poranny stres.
Tak jak lekarZ NAWET prywatnie bedzie myślał o kasie a nie o pacjencie to daleko nie zajdziemy. Uspikoj się

reklama
Ja też korzystam póki co z nfz i mam wszystkie badania regularnie robione.
@agnesdem, nie wiem czy bym się przejmowała wszystkim, co mówią koleżanki. Jeszcze zależy jaka to koleżanka... Ja mam jedną taką, która ostatnie 4 miesiące ze mną nie gadała, a jak plotka do niej doratła, to napsiała mi krotkiego sms'a "który tydzień?" Dla mnie poniżej pasa.
Zielona, Julka, zdrówka! Julka, koniecznie zrezygnuj z pracy. Jak łączysz to z uczelnią, przygotowaniami do ślubu to dużo. Ja odkąd odpoczywam jest mi dobrze. Dobrze się czuję. A jak czasem gorzej, to się kładę i się poprawia.
Chociaż też cieżko było mi zrezygnować z pracy przez presję przełożonych, którzy KAZALI mi pracować do wyznaczonego przez nich terminu, a jednocześnie dali dodatkowe obowiązki... teraz już nawet szefowa nie odbiera moich telefonów :p
Julka, daj znać po wizycie... i odpoczywaj do tego czasu!

Julka89.89 dobrze ze ten drugi Cie przyjmnie... trzymam kciuki by wszystko bylo dobrze!

Swoja droga dla mnie taki lekarz prowadzący co nie ma czasu dla swojej pacjentki to nie lekarz i nie warto korzystać z uslug takowego... noe wyobrazam sobie zeby moj ginekolog nie chcial mnie zbadac jak cos by sie dzialo...

Agnesdem nie sluchaj innych zarowno teraz jak i urodzisz (tym bardziej jak urodzisz) bo zwariujesz!! Ja wszystkim powtarzalam ze juz mieli okazje wychowywać swoje dzieci, czy tez chodzic w ciazy.. to niech sie do mnie nie wracają... kazda ciaza i kazde dziecko jest inne, nie ma co porównywać.
co do lekarza zgadzam sie w 100% skoro nawet nie zaproponowal nawet po wszytskich wizytach przyjac swojej pacjentki to niestety dla mnie to nie lekarz. Na pewno bym juz szukala innego..niestety...zwlaszczaaa ze za to sie placi.

Co do sluchania innych to tez sie zgadzam z tym co piszesz....jak tak wogole mozna nakrecac kogos a zrobilas to a zrobilas tamto..a do tego zaczela panikowac i nakrecac mnie ze ja nie mialam badania na przeziernosc karkowa robiona -mowie jej mialam lekarz podczac usg zbadal to pokazal nam gdzie sie to znajduje zmierzyl i powiedzial, ze wszystko jest prawidlowo powiedzial nam o normach...ale nie wydrukowal nam nic na ten temat oprocz zdjec bo jest wszytsko okkkkkk jakby nie bylo ok to pewnie by wypisal skierowanie i inne rzeczy na dalsze badania...no to ona oczywiscie swojeeee ze ja to powinnam miec.

julka daj znac jak po wizycie

wybiera sie ktoras ? ja jue nie, bo odebebnilam 4 bloki bo robilam na nich zdjęcia i bylam sama w ciazy, wiec kolejnych mi sie nie bedzie chcialo sluchac, ale fajne prezenty i ciekawe rzeczy mozna posluchac, wiec jak którejś pasuje to warto sie wybrac

http://modanabrzuszek.pl/

Cześć Dziewczynki:)
Wpadłam się przywitać:) Rano odwiozłam córcię do przedszkola a potem sobie zrobiłam wypad do sklepu outletu H&M i mam spódniczkę dresy i koszulkę dla ciężarnej;P

ja mam już zgagę non stop!!!

ooo ale fajnie to sie obkupilas:) ja wlasnie poluje na Jensy ciazowe bo mam dosc czarnych..ale tez ostatnio kupilam plaszcyzk na wiosne i tunike :) no i czekam na moje zamowione bodyyyyyy:) ojj wspolczuje zgagi-ja czesto ja mam i tez bardzo sie mecze...zawsze staram sie przemyslec co jadlam i co moglo spowodowac zgage i tego pozniej nie jem..ale polecam po prostu zimne mleko...pomaga i jablko:)

Witajcie :)
U nas nie najlepiej Ami z temperaturą się obudziła 37,8 ℃ i nie ma apetytu :( nawet czekoladki nie chciała :szok:, jedynie chce pić.

Przeczytałam co u Was Ale nie pamiętam co komu miałam odpisać...

Julka- trzymam kciuki oby wszystko było dobrze.

Jolcia nie przejmuj się odpiszesz kiedy indziej....biedna Ami teraz każdy a to przeziębiony a to chory..oby szybko wróciła do zdrówka :*

ooo ale fajnie to sie obkupilas:) ja wlasnie poluje na Jensy ciazowe bo mam dosc czarnych..ale tez ostatnio kupilam plaszcyzk na wiosne i tunike :) no i czekam na moje zamowione bodyyyyyy:) ojj wspolczuje zgagi-ja czesto ja mam i tez bardzo sie mecze...zawsze staram sie przemyslec co jadlam i co moglo spowodowac zgage i tego pozniej nie jem..ale polecam po prostu zimne mleko...pomaga i jablko:)
niestety agnesdem ani mleko ani jabłka nie mogę, mleka nie toleruje a surowych jabłek nie mogę bo przy refluksie nie wskazane.....
pomaga czasami woda migdały w gdy juz pali to reni.

reklama
Do góry